fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hivatalos címet és posztert kapott a Tűnj el! rendezőjének új filmje

Hivatalos címet és posztert kapott a Tűnj el! rendezőjének új filmje

Jordan Peele nyilvánosságra hozta a közösségi médiában új filmje plakátját és címét, amely így hangzik: Us (azaz Mi). A korábban roppant sikeres komikusként ismert Peele tavaly robbant be Tűnj el! című rendezésével, amely vérfogyasztó fordulatokat, éles társadalomkritikát és jókora adag fekete humort kínált a nézőknek. A film óriási kritikai és közönségsikert aratott, Peele pedig Oscart kapott a forgatókönyvért.

Az Us egyik producere az a Jason Blum, aki a Tűnj el!-t is készítette. A producer arról híres, hogy kevés pénzből készít nagy kasszasikereket. A Tűnj el! például 4,5 millióból forgott, és 225 millió dolláros összbevételt ért el. Az Us a hírek szerint több pénzből kerül a mozikba, mint a Tűnj el!, de azért megabüdzsére nyilván nem kell számítani. Peele egyébként első sikere után több mikroköltségvetésű produkcióra szerződött Blummal.

Az Usról egyelőre annyit lehet tudni, hogy műfaja: lidércnyomás. A rendező ezt így magyarázta kicsit bővebben:

A műfaj már biztos, thriller, akció és vígjáték elegye lesz, mert ez a kedvencem. Tehát olyan lesz a hangulata, mint a Tűnj el!-nek. De csak ennyiben fog hasonlítani, mert egyébként teljesen más mozi lesz. Nem fogok megint faji kérdésekkel foglalkozni.

Várható hazai bemutató: 2019. március
Forrás: UIP-Duna Film

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB