fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Henry Cavill válthatja Daniel Craig-et a 25. Bond film után?

Henry Cavill válthatja Daniel Craig-et a 25. Bond film után?

Habár Daniel Craig-et nagy nehezen – egy jó nagy zsák pénzzel – sikerült rávennie az MGM-nek, hogy ötödször is bújjon a 007-es ügynök bőrébe, az már nem ment nekik, hogy további filmekre is maradásra bírják. Így, hát a 2020 februárjában érkező, 25. Bond egészen biztosan Daniel Craig utolsó bevetése lesz majd. Természetesen emiatt már rég elkezdődtek a találgatások, hogy ki helyettesíthetné a valaha volt egyik legjobb Bond színészt. A legutóbbi pletykák még arról szóltak, hogy ez a személy nem más lehet, mint Idris Elba. A rajongók azonban rögtön nem tetszésüket fejezték ki azzal szemben, hogy a karaktert egy színesbőrű színész keltheti életre.

A ma érkezett friss hírek szerint, azonban nincs mitől tartaniuk a rajongóknak, ugyanis a jelenlegi nagy esélyes nem Elba, hanem Henry Cavill. Cavill, habár hivatalos bejelentés nem érkezett, de múlt héten úgy tűnt, hogy végleg otthagyja a DC univerzumot és Superman helyett más karakterek eljátszására koncentrál majd. Ez lehet a Witcher című sorozat főszerepe is, de sokkal valószínűbb, hogy a színész egy nagyobb durranás miatt hagyhatja ott a DC-t, amilyen például James Bond. A hírt egyébként a ComicBook.com arra alapozza, hogy forrásaik szerint a stúdió egy “nem evilági szuperhőst” játszó színészt szemelt ki a szerepre, ez pedig tökéletesen illik Cavill-ra. Aki véleményünk szerint tökéletes választás lenne következő Bond-nak. Főként az U.N.C.L.E. embere és a Mission: Impossible – Utóhatásban nyújtott alakításai miatt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB