fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Helena Bonham Carter lehet a 25. Bond film főgonosza

Helena Bonham Carter lehet a 25. Bond film főgonosza

Négy évvel a legutóbbi, Spectre névre hallgató Bond film után, idén végre elkezdik forgatni a sorozat 25. jubileumi részét. Azt már tudjuk, hogy hosszas huzavona után Daniel Craig rábólintott a címszerepre (ezúttal vélhetően tényleg utoljára), valamint azt is, hogy a rendezői székbe a legendás brit rendező, Danny Boyle (Trainspotting, 127 óra) foglal majd helyet. Emellett pedig szinte biztosra vehető az is – habár megerősítve még nincsen -, hogy az előző rész mellékkaraktereit (Ralph Fiennes, Naomi Harris, Ben Wishshaw) is viszont láthatjuk. De természetesen a forgatás megkezdésének közeledtével egyre több casting hír kezd szállingózni. Most például a film főgonoszáról érkezett egy pletyka.

A legfrissebb feltételezések szerint ugyanis a 25. Bond film főgonosza, a kétszeres Oscar jelölt Helena Bonham Carter lehet. A Mirror című lap forrásai szerint sokan Angelina Jolie-t látnák legszívesebben a legújabb film negatív karaktereként, de jelen pillanatban a készítők egyöntetűen Bonham Carter-t favorizálják. Persze egyelőre nem lehet biztosan kijelenteni, hogy a színésznő lesz a stúdió végső választása is. Azonban, ha mégis így történne, akkor véleményünk szerint Tim Burton felsége tökéletes választás lenne a stúdió részéről. Hiszen Bonham Carter már tucatszor bebizonyította, hogy korunk egyik legjobb színésznője, akitől a negatív karakterek megformálása sem áll távol. Elég csak a Harry Potter széria Bellatrix Lestrangejére, vagy az Alice csodaországban Szív királynőjére gondolnunk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB