fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Ajánló HBO Go sorozatpremierek: 2020. április

HBO Go sorozatpremierek: 2020. április

Az HBO Go áprilisban sem viccel, ha sorozatokról van szó!

Nem csak filmekben, hanem sorozatokban is erősít áprilisban az HBO Go, hiszen érkezik három nagyon erős teljes évados és megannyi másik széria is, amelyek heti rendszerességgel fognak jelentkezni epizódjaival. Továbbá lesznek leköszönőink is, de egy percig sem érdemes bánkódnunk miattuk, hiszen sok közkedvelt széria is visszatér, valamint a kicsikenek szánt szekcióban egy igazi meglepetés is felüti a fejét. De lássuk, hogy milyen címekkel is kedveskednek nekünk e hónapban.

Teljes évados premierek az HBO GO-n:

1. Mayans M.C. (Mayans M.C.) 1-2. évad – Megjelenés: Már elérhető

A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel “EZ” Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, az egykori aranyifjú látja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

2. Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What we do in the shadows) 1. évad – Megjelenés: Már elérhető. A 2. évad pedig április 16-án érkezik, rendszeres heti megjelenéssel.

 

A 2014-es év nagy sikere volt a Hétköznapi vámpírok című áldokumentarista horrorvígjáték. Az alkotók most sorozatban élesztik újjá az ötletet, új szereplőkkel és új közegben. A három vámpír – Nandor, a nagy harcos és hódító, Laszlo, a piperkőc zsivány és a csábító Nadja, a vámpír Bonnie-ja Laszlo Clyde-jának – az Egyesült Államokban, Staten Islanden élnek évszázadok óta. Váratlanul látogatóba érkezik hozzájuk a sötét uruk, Afanas báró, és emlékezteti őket arra, mi is volt az eredeti feladatuk.

Heti megjelenéses premierek az HBO GO-n:

1. Mrs. America (Mrs. America) minisorozat – Megjelenés: 2020. április 15.

A sorozat az esélyegyenlőségi jogok módosításának ratifikálására indult mozgalom, valamint egy konzervatív nő, Phyllis Schlafly (Cate Blanchett) történetét, az 1970-es évek amerikai kultúrharcának egyik legkeményebb küzdelmét meséli el.

2. Megszállottak vidala (Killing Eve) 3. évad – Megjelenés: 2020. április 27.

Az MI5-nál dolgozó Eve élete egyik pillanatról a másikra megváltozott, amikor unalmas aktatologató munkáját otthagyva, a terepen kell bizonyítania. Villanelle csinos és tehetséges bérgyilkos, aki ragaszkodik a munkája árán elért luxushoz. A harmadik évad tovább követi a két okos és megszállott nő párviadalát, akik valóságos macska-egér harcot vívnak egymással. A Luke Jennings regényeiből adaptált széria főszerepeit az alakításáért Golden Globe-díjat kapó Sandra Oh és Jodie Comer játsszák.

HBO Go: Megszállottak Viadala 3. évad

3. Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa (Penny Dreadful: City of Angels) 1. évad – Megjelenés: 2020. április 27.

A Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) spin-off sorozata ezúttal Los Angelesbe vezeti a nézőket. Az 1938-ban játszódó sorozat egy különös gyilkosság körül bonyolódik, amelyben nagy szerepet kap a város titokzatos, természetfeletti lényekkel teli történelme is.

4. Ez minden, amit tudok (I know this much is true) minisorozat – Megjelenés: 2020. április 28.

A Wally Lam bestselleréből készült sorozat a Birdsey család történetén keresztül mutatja be a 20. századi Amerikát. A családi saga, mely párhuzamosan követi egy ikerpár életét, az árulás, az áldozathozatal és megbocsájtás epikus története. A sorozat Dominickre és a paranoid skizofréniában szenvedő Thomasra koncentrál életük különböző szakaszaiban, kezdve napjainktól, illetve Dominick visszaemlékezésein keresztül az ifjúkorukra. Az ikerpár szerepében Mark Ruffalo nyújt nagyszerű kettős alakítást.

Kids sorozat premierek az HBO GO-n:

1. Lilo és Stitch (Lilo & Stitch: The series) 1. évad – Megjelenés: 2020. április 17.

Hőseink életét a Dr. Jumba Jookiba korábbi 625 kísérlet lényei – mindegyik más-más rettenetes tehetséggel bír – kavarják fel. Lilo és Stitch megpróbálja elkapni, és jó útra téríteni őket, még mielőtt bűnelkövetők karmaiba kerülnének.

2. Star Wars – A klónok háborúja (Star Wars: The clone wars) 1. évad – Megjelenés: 2020. április 24.

A rajzfilmszériában Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és a többi kedvencünk újra harcba száll a sötét oldal erői ellen. A Jedi Rend a galaxis békéjéért küzd, a köztársasági klónsereg a Szeparatista Szövetség droidserege ellen harcol.

Ha tudni szeretnétek, hogy a sorozat hol helyezkedik el időrendileg a Star Wars univerzumban, akkor ne keressétek tovább, hiszen mi összegyűjtöttük nektek és ebben a cikkünkben utána járhattok.

Az áprilisban leköszönő sorozatok az HBO Go-n:

1. Devs (Devs) 1. évad

2. A kenderfutár (High Maintenance) 4. évad

3. Csodatévők: Sötét középkor (Miracle workers: Dark ages) 3. évad

4. Válaszcsapás (Strike back) 7. évad

5. Bezzegszülők (Breeders) 1. évad

6.Hazug (Liar) 2. évad

Az áprilisban leköszönő sorozatok az HBO GO-n

Az áprilisban visszatérő sorozatok az HBO Go-n:

1. Modern család (Modern family) 11. évad

2. Roswell: New Mexico (Roswell: New Mexico) 2. évad

3. Westworld (Westworld) 3. évad

4. Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 3. év

Az áprilisban visszatérő sorozatok az HBO GO-n


 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB