fbpx
12.1 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Ajánló HBO Go sorozatpremierek: 2020. május

HBO Go sorozatpremierek: 2020. május

Az HBO Go április bemutatói igencsak erősek lettek sorozatos fronton és ez májusban sem lesz másképp.

Ugyan kevesebb premiert kapunk, de lesznek köztük meglepetés szerű világpremierek, ebből kettő is, valamint áprilisból is van két átcsuszannó széria, amik közül az egyik egy minisorozat (Mark Ruffalo főszereplésével), a másik pedig egy jól ismert univerzum része. De lássuk milyen sorozatok is érkeznek pontosan következő hónapban a képrenyőinkre az HBO és streaming szolgáltatója jóvoltából.

Az HBO Go egyetlen teljes évados premierje:

Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) 1. évad – Megjelenés: 2020. május 16.

Egy kitalált, szórakoztató és anakronisztikus történet, amely egy idealista és menthetetlenül romantikus lányról szól, aki Oroszországba érkezik, hogy feleségül menjen Péter cárhoz, azonban veszélyes, romlott és elmaradott világot talál…

HBO Go

Heti megjelenéses premierek az HBO GO-n:

1. Betty (Betty) 1. évad – Megjelenés: 2020. május 2.

A Skate Kitchen átirata New Yorkban játszódik, és a fiatal nőkből álló színes társaságról szól, akik a férfiak által dominált gördeszkás világban élnek. Az öt lány mindegyike sajátos egyéniség, más-más stílussal, mégis összetartanak. A sorozat Skate Kitchen című 2018-as film átirata. Az író-rendező, Crystal Moselle a sorozat showrunnere és egyik rendezője.

HBO Go

2. Milliárdok nyomában (Billions) 5. évad – Megjelenés: 2020. május 3.

A Milliárdok nyomában ötödik évadában újra fellángol az ádáz küzdelem Bobby Axelrod (Lewis) és Chuck Rhoades (Giamatti) közt, miközben új ellenfelek is felbukkannak a színen. Axe dominanciáját komolyan fenyegeti a társadalmi befektetések élharcosa, Mike Prince (Corey Stoll), míg Chuck egy rettenthetetlen kerületi ügyésszel harcol.

HBO Go

3. Ez minden, amit tudok (I know this much is true) minisorozat – Megjelenés: 2020. május 11.

A Wally Lamb bestselleréből készült sorozat a Birdsey család történetén keresztül mutatja be a 20. századi Amerikát. A családi saga, mely párhuzamosan követi egy ikerpár életét, az árulás, az áldozathozatal és megbocsájtás epikus története. A sorozat Dominickre és a paranoid skizofréniában szenvedő Thomasra koncentrál életük különböző szakaszaiban, kezdve napjainktól, illetve Dominick visszaemlékezésein keresztül az ifjúkorukra. Az ikerpár szerepében Mark Ruffalo nyújt nagyszerű kettős alakítást.

HBO Go

4. Stargirl (Stargirl) 1. évad – Megjelenés: 2020. május 19.

Az eredeti alkotótól és képregényírótól, Geoff Johnstól érkezik az új DC Universe sorozat. A történet a másodéves középiskolás, Courtney Whitmore kalandjait követi nyomon, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával, és annak új férjével, Pattel. A lány egy ifjú hősökből álló valószerűtlen csapatot hoz létre, amely az első szuperhős csapatként (Justice Society of Amerika) felveszi a harcot a múlt gazembereivel. Stargirl alakját Johns a légiszerencsétlenségben meghalt húgáról mintázta. A Stargirl szintén az Arrowerse része lesz.

HBO Go

5. Doom Patrol (Doom Patrol) 2. évad – Megjelenés: 2020. május 29.

A sorozat újraértelmezi a DC szuperhőseit: Robotmant, Negative Mant, Elasti-Womant, Crazy Jane-t és vezetőjüket, Niles Cauldert, a Főnököt. Hőseink balesetek következtében mutánsokká váltak, ám emberfeletti képességekre tettek szert.

HBO Go

Kids sorozat premierek az HBO GO-n:

1. Star Wars – A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) 1-5. évad – Megjelenés:

1-2. évad – 2020. május 1.

3. évad – 2020. május 8.

4. évad – 2020. május 15.

5. évad – 2020. május 22.

A rajzfilmszériában Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és a többi kedvencünk újra harcba száll a sötét oldal erői ellen. A Jedi Rend a galaxis békéjéért küzd, a köztársasági klónsereg a Szeparatista Szövetség droidserege ellen harcol.

HBO Go


 

 

 

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB