fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A hazai mozikban is kaszáltak a Bosszúállók!

A hazai mozikban is kaszáltak a Bosszúállók!

A Marvel Studios tíz éve indította útjára filmes univerzumát, és ennek méltó megkoronázásaként az elmúlt hétvégén mozikba került a BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ című film, amely világszerte hatalmas sikert aratott. Ez alól pedig Magyarország sem volt kivétel: a filmet 85 mozi tűzte műsorára, és már szerda este, a premier előtt egy nappal megkezdte hódítását. Vasárnapig, vagyis az első hétvégén 316,8 millió forintot gyűjtött össze Marvel legújabb szuper produkciója, ami minden idők harmadik legjobb eredménye a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Star Wars: Az ébredő Erő mögött. Ugyancsak figyelemreméltó az elkelt jegyek száma: négy nap alatt 204 408 néző volt kíváncsi az alkotásra ( ez csaknem ötvenezerrel haladja meg az Ultron kora indítását), a mai napon pedig már nagy valószínűséggel a 300 000. látogatóját fogadja valahol a Végtelen háború.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2D-ben, 3D-ben, 4DX-ben és IMAX 3D-ben, szinkronizált és feliratos változatlan is látható a mozikban. A film magyarországi forgalmazója a Fórum Hungary.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB