fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Harrison Ford élete első szinkronszerepére készül

Harrison Ford élete első szinkronszerepére készül

A Star Wars és az Indiana Jones filmek legendás színésze, Harrison Ford olyan dologra készül, mint eddig – közel 50 éves pályafutása alatt – még soha. Szinkronszerepet vállalt ugyanis a Kis kedvencek titkos élete című animációs film folytatásában. A Illumination stúdió (Gru, Minyonok) alkotása két évvel ezelőtt hatalmasat robbant a mozikban. A 75 millió dollárból készült mese világszinten közel 900 millió dollárt fialt. Ezt az összeget pedig sok mai blockbuster is megirigyelné (ugye Igazság Ligája?). A stúdió számára, ezért nem is volt kérdés, hogy folytatást készítsen hozzá, melynek bemutatóját 2019-re tűzték ki.

Az első rész visszatérői mellé (Kevin Hart, Jenny Slate, Lake Bell, Hannibal Buress) most olyan sztárok csatlakoztak, mint Harrison Ford, Tiffany Haddish, Patton Oswalt és Nick Kroll. Az előző film főszereplőjét, Max-et ezúttal Patton Oswald fogja megszólaltatni, miután Louis C.K.-t szexuális zaklatási ügyei miatt kirúgta a stúdió. Ford szerepéről ezzel ellentétben egyelőre csak annyit tudni, hogy hozzá testhezállóan valószínűleg egy öreg kutyának fogja majd kölcsönözni a hangját. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog helytállni ebben az új szerepkörben.

A Kis kedvencek titkos élete második része 2019. június 7-én kerül bemutatásra.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB