fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hamarosan megkezdődik a Boldog halálnapot! 2. forgatása

Hamarosan megkezdődik a Boldog halálnapot! 2. forgatása

A tavalyi év igazán sikeres év volt a horrorok és thrillerek számára. A Tűnj el!, az AZ, az Annabelle 2 és a Boldog halálnapot! című alkotások is a vártnál jóval erősebben teljesítettek. Nem meglepő tehát, hogy az előbb említett négy film közül, a Tűnj el! kivételével mindegyikhez szinte azonnal bejelentett a stúdió egy-egy folytatást. A 2017-es év egyik legnagyobb meglepetése pedig kétségkívül a Boldog halálnapot!-hoz volt köthető. Ettől a filmtől ugyanis senki sem várt többet, mint egy jó esetben is közepesen vállalható slashert. Ennek ellenére egy valóban szórakoztató, Idétlen időkbe és Holnap határába oltott Sikoly szerű thrillert kaptunk, ami nem mellesleg tele volt jobbnál jobb ötletekkel.

Ezt pedig nem csak a kritikusok, de a nézők is díjazták, kiknek köszönhetően az alig 5 millióból készült produkció világszinten 122 milliós bevételre tett szert. A Blumhouse stúdió pedig ezeket a számokat látva természetesen rögtön be is rendelte a folytatást, amit már ebben a hónapban, egész pontosan május 10-én el is kezdenek forgatni. A rendező, Christopher Landon (Parajelenségek: A megjelöltek, Boldog halálnapot!) mellett az első film főszereplője, Jessica Rothe is visszatér majd. A film cselekményéről egyelőre nem sokat tudni, de Landon egy Vissza jövőben 2 típusú alkotásként jellemezte a folytatást, ami valljuk be több, mint kecsegtető. A sztorihoz hasonlóan a bemutató dátuma sem ismert, de a Blumhouse stúdiónak két időpontja (2019 május és 2019 október) is van, amihez még nem jelentettek be filmet, tehát nagy valószínűséggel ezek közül valamelyiken fog majd debütál a Boldog halálnapot! folytatása.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB