fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hamarosan megkaphatjuk a Space Jam 2 első előzetesét?

Hamarosan megkaphatjuk a Space Jam 2 első előzetesét?

A Space Jam, a 90-es évek egyik meghatározó családi filmje volt. Az egykori profi kosárlabdázó, Michael Jordan főszereplésével készült alkotás különlegességét az adta, hogy a sportoló saját magát alakította a vásznon, a Looney Tunes rajzfilmekből ismert szereplőkkel egyetemben. A történet szerint Tapsi hapsiékat kihívja egy csapat földönkívüli szörny egy vérre menő kosárlabda meccsre, amihez Michael Jordan-től kérnek segítséget. A film a kritikusokat ugyan megosztotta, de a nézők oda voltak érte és hatalmas siker kerekedett belőle. A folytatás ennek ellenére sokat váratott magára. Az első ezzel kapcsolatos hírek 6 évvel ezelőtt röppentek fel, amikor a jelenkor egyik legjobb kosarasa LeBron James érdeklődését fejezte ki a prejekttel kapcsolatban.

Az események azonban ettől kezdve sem gyorsultak fel igazán. Egészen 2016-ig kellett ugyanis várnunk mire Justin Lin (Star Trek: Mindenen túl, Halálos iramban 4-6.) személyében rendezőre talált a film. De már ennek is két éve, azonban most úgy tűnik végre valami elindult, ugyanis a legfrissebb híresztelések szerint a hamarosan megkaphatjuk az első kedvcsinálót, melyet azután mutatnának be, miután LeBron James reklámszerződései lejárnak a nyáron. Ezt követően James egy saját Instagaram-os TV alkalmazást is útjának indít melynek keretén belül debütálhat az első kedvcsináló. Persze ettől még ne várjunk túl sokat hiszen a forgatás még kezdetét sem vette, szóval nagy valószínűséggel csak egy rövid videó lesz, amiben James együtt bolondozik Tapsi hapsiékkél miközben bejelentik a Space Jam 2 hivatalos bemutató dátumát, valamint annak logóját.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB