fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hamarosan idehaza is bemutatásra kerül a Balta című horror sorozat legújabb epizódja!

Hamarosan idehaza is bemutatásra kerül a Balta című horror sorozat legújabb epizódja!

2007-ben, a louisianai mocsárvilágban könyörtelenül lemészároltak 49 embert. Bár eltelt egy évtized, azonban a környékbeliek azóta is rettegve hajtják álomra fejüket, hiszen képtelenek elfeledni az egyetlen túlélő szavait. Andrew Yong állításai nagy vihart kavartak, aki szerint a gyilkosságok elkövetője nem más, mint a helyi legendákban szereplő hírhedt gyilkos, Victor Crowley. Egy fiatalokból álló csapat filmet készít a baltás gyilkos legendájáról, közben egy másik stáb is dokumentumfilmet készül forgatni a korábbi vérengzések helyszínén. A repülőgép lezuhan, a két társaság összetalálkozik, Crowley pedig visszatér.

https://www.youtube.com/watch?v=jxkaTEDB7fw

Victor Crowley személyében egy olyan horrorikon született meg, aki kegyetlenségének köszönhetően képes volt felzárkózni a korábbi nagy elődökhöz: Jason Voorheeshoz, a Péntek 13. legyőzhetetlen mészárosához, Michael Myershez, a Halloween kultikus gyilkosához, és ugyanúgy rémálmok okozójává vált, mint Freddy Krueger az Elm utcából…A film a népszerű  A balta (Hatchet) sorozat negyedik része, amely hozza az előző részek megszokott és megkedvelt színvonalát. Úgyhogy a franchise és a slasher műfaj rajongói egész biztosan nem fognak majd benne csalódni.

Hazai bemutató: 2018. szeptember 27.
Magyar forgalmazó: WOLF FILMS

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB