fbpx
-3.1 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hamarosan érkezik a Cloverfield VALÓDI folytatása

Hamarosan érkezik a Cloverfield VALÓDI folytatása

A Cloverfield című film már több, mint 10 éve került bemutatásra. Az alkotás nem mindennapi reklámkampányának köszönhetően hatalmas sikert lett. A folytatásra mégis 8 évet kellett várnunk a Cloverfield Lane 10 képében. Ráadásul a Cloverfield Lane nem is kifejezetten volt folytatásnak mondható. A John Goodman és Mary Elizabeth Winstead főszereplésével készült kausztrofób thriller inkább csak lazán kapcsolódott az úgynevezett Cloververse világához, de igazi válaszokat nem adott az első rész nyitva maradt kérdéseire. Ahogy a tavaly bemutatásra került Cloverfield Paradox sem, sőt az a film inkább csak még jobban összekutyulta a dolgokat. Ez pedig már csak azért sem meglepő, mert mind a két alkotás eredetileg egy másik filmnek készült. Előbbi The Cellar, míg utóbbi God Particle néven került volna a mozikba, mielőtt hozzá igazították volna a Cloverfield univerzumhoz.

A napokban tartott CinemaCon nevű rendezvényen a filmek egyik főproducere, J.J. Abrams bejelentette, hogy a 2008-as szörnyfilm hamarosan valódi folytatást kap, amely végre válaszokat adhat a 10 éve nyitva maradt kérdésekre. Abrams azt is elárulta, hogy eddig azért nem sikerült összehozni a Cloverfield 2-t, mert ő is, valamint az első filmen dolgozó Drew Goddard és Matt Reeves is nagyon elfoglaltak voltak az évek során. Továbbá rizikósnak érezték a film bemutatását a Tűzgyűrű és a Godzilla árnyékában, de szerencsére most meggondolták magukat és gőzerővel kezdtek dolgozni a folytatás sztoriján.

Viszont van egy rossz hírünk is a Cloververse rajongóinak, ugyanis a Overlord című misztikus-háborús film NEM egy titkos Cloverfield projekt, ahogy arról korábban szó volt. Abrams azt mondta róla, hogy egy teljesen különálló film, ami egyébként a stúdió első R besorolású alkotása lesz.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB