fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Hamarosan eredetfilmet kap SpongyaBob!

Hamarosan eredetfilmet kap SpongyaBob!

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozata, a SpongyaBob Kockanadrád 11 évadot és több, mint 240 epizódot élt meg. Emellett pedig két egész estés mozifilm is készült a sárga, tengeri szivacs történeteiből. Azonban nem csak a címszereplő örvend nagy népszerűségnek. Bob-on kívül szintén a popkultúra szerves részét képzi együgyű barátja Csillag Patrik és a mindig zsémbes Tunyacsáp is. A két, egész korrekt számokat produkáló mozifilm után pedig csak idő kérdése volt egy újabb elkészülte. És ez az idő a legfrissebb hírek szerint most érkezett el.

A Cartoon Brew legalábbis úgy tudja, hogy a Paramount (az előző két filmet is készítő stúdió) már gőzerővel dolgozik egy új mozin. A cikkből az is kiderült, hogy előzményfilm lesz, ami azt lesz hivatott bemutatni, hogy SpongyaBob miként illeszkedett be Bikinifenék lakói közé és hogyan ismerkedett, illetve barátkozott össze a sorozat már jól ismert szereplőivel. Az új film, az első két felvonáshoz hasonlóan nagy részt teljesen animált lesz, de néhány élőszereplős jelenetet is tartalmazni fog majd. A The SpongeBob Movie: It’s A Wonderful Sponge névre keresztelt alkotás 2020 július 17-én kerül bemutatásra a tengerentúlon, ahol nagy valószínűséggel a Bob burgerfalodája, szintén egész estés változatával kell majd megbirkóznia. Mivel az eddigi filmek egész szórakoztatóak voltak és a harmadik felvonás sztorija sem hangzik rosszul, mi csak várni tudjuk a legújabb próbálkozást is!

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB