fbpx
5.8 C
Budapest
csütörtök, február 25, 2021
Kezdőlap Film Hírek Hamarosan elkezdik forgatni a Kingsman sorozat harmadik és negyedik részét

Hamarosan elkezdik forgatni a Kingsman sorozat harmadik és negyedik részét

A Mark Millar és Dave Gibbons azonos című képregényei alapján, Matthew Vaughn rendezésében készült Kingsman: A titkos szolgálat és Kingsman: Az aranykör című filmek az alapanyag relatíve kevésbé ismert mivolta ellenére kiemelkedően sikeresek tudtak lenni. Az első rész 81 millióból 410-et, a folytatás pedig 100 millióból 400-at tudott csinálni, ami remek teljesítmény, főként egy durván korhatáros filmtől. A második felvonás sikeressége után nem volt kérdés egy újabb menet, de arra talán senki sem számított, hogy Vaughn-ék ennyire belehúznak majd az univerzum építésbe. Az egyelőre csak Kingsman 3-ként emlegetett folytatás mellett ugyanis készülőben van egy az Aranykör-ből megismert Statesman-eket a középpontba állító spinoff, egy TV-sorozat és egy Kingsman: The Great Game névre hallgató előzményfilm is.

A legfrissebb hírek szerint pedig költséghatékonysági okokból a Kingsman 3-at és a The Great Game című prequel-t egyszerre fogja forgatni Matthew Vaughn. Emellett az is megerősítést nyert, hogy az előzményfilm néhány szereplője a trilógia záróepizódjában is feltűnhet majd:A stúdió jelen pillanatban két főkaratert keres az előzményfilmhez. Ezek közül az egyik, egy Conrad nevű tinédzser lesz. Egy fiatal, elbüvölő jellemmel megáldott fiú, aki az Első világháború idején azon gondolkodik, hogyan védhetné meg hazáját. Erre pedig a Kingsman nevű szervezettől kaphat választ. Conrad mellett egy idősebb karakter is fontos szerepet fog betölteni, de róla egyelőre nem tudni semmit, kivéve annyit, hogy a stúdió Ralph Fiennes-t szeretné megnyerni a szerepre.

A leírás alapján az előzményfilm nagyon hajaz az első Kingsman film cselekményére, ahol egy fiatal tinit képez ki a szervezet a haza védelmében, ezúttal azonban azzal a csavarral, hogy nem napjainkban, hanem majd 100 évvel a Kingsman megalakulásának idején játszódik majd a történet. A harmadik rész cselekményét ezzel szemben hétpecsétes titokként őrzik. A két film várhatóan 2020 folyamán debütálhat, néhány hónap eltéréssel.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB