fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 08. 09.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 08. 09.

Újabb karaktert jelentettek be a Morbius filmmel kapcsolatban

Októberben, a Venom című filmmel startol el a Sony “Pókember nélküli Pókember-univerzuma”, amit, ha minden jól megy akkor a Morbius nevű karakter spinoff filmje követhet, Jared Leto-val a főszerepben. Morbius a Pókember képregények egyik közkedvelt antihőse, aki tulajdonképpen egy vámpír és aki elsősorban gonosztevők vérével táplálkozik, de mindeki kedvenc falmászójával is összetűzésbe került. A Venom-hoz hasonlóan R besorolásúra tervezett spinoffról egyelőre annyit tudni, hogy az Daniel Espinosa (Élet) rendezésében készül és, hogy a főszereplő Morbius mellett, Emil Nikos is feltűnik majd, aki film főgonosza lesz majd. Ma pedig azt is megtudhattuk, hogy a címszereplő menyasszonya, Martine Bancroft is fontos karakter lesz a cselekmény alakulását illetően. Azt azonban még nem tudni, hogy ki fogja őt életre kelteni.


A harmadik Jumanji film még több utalást fog tenni az eredetire

Az 1995-ös Jumanji rajongói aggódalommal várták a tavaly bemutatott Jumanji: Vár a dzsungel című folytatás/reboot-ot. Végül azonban (velünk együtt) kellemesen csalódhattak benne.  A Dwayne Johnson főszereplésével készült alkotás ugyanis meglepően épkézláb és szórakoztató történettel rendelkezett, ami önnállóan is helyt tudott állni, miközben tisztelgett az első film előtt is. A rendező, Jake Kasdan pedig ma elárulta, hogy a jövőre érkező Jumanji 3-tól is hasonlót várhatunk:

Reményeink szerint még sokáig folytathatjuk ezt a történetet. Imádjuk annak lehetőségét, hogy ezek a filmek mind összefüggnek valamilyen úton módon.

Kasdan arról nem adott pontos leírást, hogy a harmadik film hogyan fog kapcsolódni, az elsőhöz, de tisztelegni fognak Williams emléke és az eredeti film szellemisége előtt is.

Jason Statham remélte, hogy a Meg – Az őscápa sokkal véresebb lesz

A mai naptól már a hazai mozik is játsszák Jason Statham cápás horror filmjét, a Meg – Az őscápát. Néhány napja megírtuk, hogy a rendező, Jon Turteltaub örült, hogy sikerült filmjét beletuszkolni a PG-13-as korhatár besorolás kereteibe, ehhez azonban rengeteg véres jelenetett kellett kivágnia. A film főszereplője viszont jobban örült volna annak, ha az alkotás kicsit véresebbre veszi a figurát:

Jon [a rendező] az elejétől fogva egy könnyed nyár végi mozinak szánta a filmet, ezért az tele van humorral. Ez ellentétes az én ízlésemmel én sokkal jobban szeretem a felnőttesebb és durvább alkotásokat. Emlékszem egyszer meg is kérdeztem: És hol a f*szban van a vér? Az ott egy cápa!

Ebből tisztán látszik, hogy a Meg – Az őscápa nem feltétlenül az a film lett, amit Statham szeretett volna, de a színész azt is hozzá tette, hogy az alkotás rengeteg átíráson átesett, így annak tónusa is folyamatosan változott.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB