fbpx
-2.9 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 08. 03.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 08. 03.

Már idén bemutatásra kerül a Daredevil harmadik évada

A Netflix-re érkező, Marvel képregények alapján készült sorozatok, a 2015-ös Daredevillel indultak hódító útjukra. A vak ügyvédből később igazi szuperhőssé váló, Matt Murdock történetét feldolgozó 13 részes sorozat remek nézői és kritikai viszhangott kapott, így a Netflix a második évad mellett berendelte a Jessica Jones, az Iron Fist, a Luke Cage és az előbb említett hősöket egyesítő The Defenders-t is. A rajongók ennek ellenére, már tűkön ülve várták a Daredevil harmadik évadját, ami a szolgáltató elnöke szerint pont a Defenders munkálatai miatt késett amnyit:

Az ok egyértelműen az időzítésben keresendő. A Defenders munkálatai miatt az összes szóló sorozatot parkolópályára tettük, hogy a színészek mind ráérjenek. Szóval nem azért húztuk halasztottuk a harmadik évadot, mert probléma lenne vele. Sőt szerintem egészen fantasztikus lett. 

A pontos bemutató dátum ugyan még nem ismert, de annyi már biztosra vehető, hogy a harmadik évad még idén bemutatásra kerüln a Netflix-en.

David Ayer találkozott a Gotham City Sirens alkotójával

Azt már rég óta tudjuk, hogy a DC/Warner tervei között szerepel egy Gotham City Sirens adaptáció is. És az is biztosra vehető, hogy annak rendezője, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag-ot is jegyző David Ayer lesz. Ezeket a híreket leszámítva, viszont nem tűnt annyira aktív projektnek az elmúlt hónapoknban, mint például a Birds of Prey, vagy a Suicide Squad folytatása. Ma azonban egy bizakodásra okot adó kép került fel Ayer, Twitter profiljára. Az említett fotón a rendező ugynis nem mással látható, mint a Gotham City Sirens képregények szerzőjével, Paul Dini-vel. A találkozó jó eséllyel azért jött létre, hogy a két művész megvitassa elképzeléseit a filmről, ami várhatóan 2020-2121 felé kerülhet a mozikba.

Star Wars IX: Nem csak az Ébredő Erő jeleneteit használják majd fel Leia herecegnő szerepéhez

A napokban kezdődött meg az új Star Wars trilógia befejező részének forgatása. A rendező, J.J. Abrams pedig az első fotó közzétételé kifejzte, hogy mennyire szomorú úgy bele vágni a forgatásba, hogy tudja Fisher már nem lehet velük. Ennek ellenére a stúdió nem mondott le az egyik legnépserűbb karakter szerepeltetéséről. Kezdetben az is szóba került, hogy a színésznőt CGI-al keltik majd életre. A Disney egészen biztos, hogy remek nunkát végzett volna, ha így alakul, de végül egy jóval költséghatékonyabb módszert találtak rá. Ami pedig nem más lesz, minthogy a színésznő, az Ébredő Erő című film alatt felvett, de végül kivágott jeleneteiből állítják majd össze a IX. rész bizonyos történéseit. A legfrissebb hírek alapján azonban nem csak az Ébredő Erő, de az Utolsó Jedik fel nem használt jeleneteit is segítségül hívják a készítők, ezt a Star Wars News Net


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB