fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 08. 01.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 08. 01.

Ewan McGregor még mindig szívesen újra eljátszaná Obi-Wan-t

Obi-Wan Knobi egyértelműen a Star Wars-saga egyik legismertebb és legközkedveltebb karaktere. A bölcs Jedi mestert, a klasszikus trilógiában az Oscar-díjas Alec Guinness keltette életre, az előzménytrilógiában, pedig Ewan McGregor. McGregor a mindig fanyalgó rajongók tetszését is elnyerte alakításával, így amikor szóba került annak lehetősége, hogy egy spinoff film készülhet Obi-Wan ténykedéseiről a harmadik és a negyedik rész között, akkor mindenki egy emberként a színészt képzelte annak főszerepére. McGregor pedig azóta szívesen hangoztatja, hogy ismét nagy örömmel öltené magára a Jedi jelmezt. Legutóbb új filmje, a Barátom, Róbert Gida sajtókörútján szegezték neki a kérdést, hogy mi a helyzet az Obi-Wan spinoff-al, amire a színész csak ennyit válaszolt:

Attól tartok én se tudok többet ezzel kapcsoltban, mint ön, vagy a rajongók java része. Tényleg nem. De nagyon szívesen benne lennék az biztos.

Újabb színészt szemeltek ki a Joker film egyik szerepére

A Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker film körül az utóbbi hetekben igencsak felpörögtek az események. A Warner hivatalosan bejelentette, hogy az Oscar-díjas színész játssza majd a címszerepet, valamint azt is megtudhattuk, hogy a forgatás már idén szeptemberben megkezdődik. Emellett pedig olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a Deadpool 2 egyik főszereplője Zazie Beetz és a szintén Oscar-díjas Robert De Niro is szerepet kaphatnak benne. A legfrissebb hírek szerint nem csak ők, de a GLOW című sorozatból ismert Marc Maron is csatlakozhat az egyre növekvő stábhoz. Maron egy egyelőre meg nem nevezett karaktert alakíthatna, aki a Phoenix által életre keltett Arthur Fleck komikus karrierjét egyengeti majd.

Topher Grace két órás filmet csinált a Hobbit-trilógiából

Az Azok a 70-es évek című sorozattal és a Pókember 3-mal ismertséget szerző Topher Grace egészen meglepő hobbit választott magának. Amikor ugyanis épp nem forgat akkor otthon a garázsában vág újra filmeket. Legújabb projektjének pedig nem mást, mint Peter Jackson, Hobbit-trilógiáját választotta magának. Az alig több, mint 200 oldalas könyvből készült, átlag három, két és fél órás filmre szedett trilógiát pontosan rétestészta hossza miatt támadták a kritikusok és a rajongók egyaránt. Ezen felbuzdulva Topher Grace vágóollót ragadott és az összesen 434 perces három műből készített egy 140 perces alkotást. Nem ez volt egyébként a színész első ismertebb átdolgozása. Pár évvel ezelőtt például a szintén sokat támadott Star Wars előzménytrilógiából csinált egy kevesebb mint 90 perces mozit.

Kiersey Clemons is csatlakozhat az élőszereplős Susi és Tekergő film stábjához

A múlt héten adtunk róla hírt arról, hogy megkezdődött az élőszereplős Susi és Tekergő film szereplőgárdájának összeállítása. Elsőként Justin Theroux csatlakozott a címben szereplő Tekergő szinkronhangjaként. És azt is tudhatjuk már, hogy egy Jackie nevű mellékkarakter hangjaként Ashley Jensen-t is hallhatjuk. A CGI és élőszereplős technikát ötvöző alkotás két számítógéppel életre keltett karaktere tehát már biztosra vehető, de ma megérkezett az első élőszereplővel kapcsolatos casting hír is. Eszerint, Kiersey Clemons (Rossz szomszédság 2.) alakíthatja majd a másik címszereplő kutya, Susi gazdáját, a Charlie Bean (Lego Ninjago – A Film) által rendezett feldolgozásban.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB