fbpx
1.5 C
Budapest
hétfő, január 25, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 07. 20.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 07. 20.

Jason Momoa majdnem a Marvelnél kötött ki

A színész természetesen tiszteletét teszi majd az idei Comic-Conon, ahol a decemberben bemutatásra kerülő Aquaman filmet fogja promózni. Előtte azonban még adott egy interjút a The Entertainment Weekly-nek, amiben kitért arra is, hogy többször közel került ahhoz, hogy szerepet kapjon egy Marvel moziban.

Entertaiment Weekly: Milyen más szuperhős alkotásokkal kerültél közel az elmúlt években?

Jason Mamoa: Találkoztam a Russo fivérekkel, akik elképesztőek. Az volt életem egyik legjobb megbeszélése. Közel kerültem hozzá, hogy velük dolgozhassak, de végül mégsem jött össze.

EW: Melyik karaktert alkítottad volna?

JM: Nem tudom. De egy negatív karakterről lett volna szó. Az embereknek mindig negatív szereplők jutnak eszükbe rólam.

Az ifjú Albus

A rajongók kritikusak. És ha új színész bújik egy rég népszerű karakter bőrébe, akkor egyenesen kegyetlenek tudnak lenni. Azt mégis egyhangú helyeslés fogadta, amikor híre kelt, hogy Richard Harris és Michael Gambon után Jude Law veheti magára Harry Potter mentorának köpönyegét: A Legendás Állatok – Grindelwald bűntettei-ben ő keltheti életre a fiatal Dumbledore-t. Az eddig nyilvánosságra került képsorok pedig azt bizonyítják, hogy Wattson doktor és az ifjú pápa után Law ebben a szerepben is nagyszerű lesz.

– Nem próbáltam eljátszani Gambont vagy Harrist fiatalon – mesélte a színész az EW újságírójának. – Amit most játszom, azután vagy 100 év telik el, mire azzá válik, aki Harry Potter tanára lesz. Az ifjú Albusnak hívják, pedig én 45 vagyok, az életközepi válságom legközepén. Egyszerűen egy játékos kedvű, a szabályokat könnyedén átlépő, de sötét titkot őrző figurát játszom. Ebben a filmben Johnny Depp-pel, mármint Grindelwalddal nincs is közös jelenetem. De a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei után még

Forrás: InterCom

Ez lesz Joker igazi neve a készülő különálló filmben

Csak úgy röpködnek a hírek a Todd Phillips rendezésében készülő Joker című filmről. Ma reggel már megírtuk, hogy elképzelhető, hogy a Deadpool 2 sztárja, Zazie Beetz is szerződhet egy fontos szerepre, most pedig az is kiderült, hogy mi lesz Joker valódi neve és magáról a történetrő is többet tudhattunk meg. A The Hashtag News értesülési szerint erről szólhat az alkotás:

A sikertelen komikus, Arthur Fleck haza tér, hogy meglátogassa haldokló édesanyját, eközben pedig megismerkedik a szomszédjában élő, gyermekét egyedül nevelő anyukával (erre a szerepre pletykálják Beetz-et).

Ez persze természetesen csak a történet egyik fele, hiszen Fleck élete valamilyen úton módon durván félresiklik és emaitt válik belőle végül a kegyelmet nem ismerő Joker.

Kiderült ki lehet a Morbius film főgonosza

A Sony az idén érkező Venommal egy teljesen új univerzumot indít útjára melyben a Pókember képregények ismert alakjai kapnak majd helyet, ugyanakkor Pókember nem. A Venom után pedig már meg is van, melyik karakter kaphat legközelebb külön filmet. Ez pedig nem más lesz, mint a halhatatlan vámpír, Morbis, akit a DC univerzum Joker-e, Jared Leto kelthet majd életre. Nem rég az is kiderült a The Hashtag News jóvoltából, hogy egy 30-40 év körüli férfit keresnek a film másik főbb szerepére, aki Michael Morbius (Jared Leto) barátját keltheti életre. A barát azonban később a férfi ellenségévé válik a történet során. A karakter neve Emil Nikos lesz. Hamarosan várhatóan többet is megtudhatunk, a Daniel Espinosa rendezésében készülő filmről.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB