fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018.07.19.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018.07.19.

Shane Black Predator moziját két folytatás követheti

Habár a Shane Bleck rendezésében készült új Predator mozi csak idén szeptemberben kerül majd bemutatásra, a film egyik producere, John Davis máris a folytatásokról beszélt. Annak ellenére is, hogy ez a film sem akart épp a legkönnyebben összeállni, a folyamatos nehézségek és utóforgatások miatt:

El szeretném mondani, hogy valójában a kezdetektől fogva trilógiában gondolkodtunk. Jelen pillanatban erre az egy filmre koncentrálunk, de a jövőben két további is követheti majd.

A producer ezek után azt is hozzátette, hogy nagyon boldog lenne, ha Shane Black vezényelné le mind a két folytatást.

Jamie Foxx 6 évet várt Spawn szerepére.

Ryan Reynolds kitartása azért, hogy Deadpool-ként tűnhessen fel a vásznon már-már legendássá vált. A színész több éven át lobbizott a filmért, amit végül megkapott és karrierje eddigi legnagyobb sikerét köszönhette neki. Nos, a legfrissebb hírek szerint Jamie Foxx sem az utóbbi időkben kezdett érdeklődni Spawn karakterét illetően:

6 évvel ezelőtt Phoenix-be repültem, ahol találkoztam Todd McFarlene-nel [a Spawn képregények alkotója] és sokat beszélgettünk. Aztán egyszer csak azt mondtam neki: Tudod mit, ha egyszer Spawn filmet csinálnál én nagyon szívesen benne lennék. Sok embert derült égből villámcsapásként ért a hír, hogy leszerződtettek az alkotáshoz, de valójában közel 6 éven át keményen kampányoltam ezért a szerepért.

Shazam! is csatlakozhat az Igazság ligájához!

Ennek lehetőségéről maga a Shazam! film egyik producere, Peter Safran mesélt az Entertainment Weekly egyik interjújában:

Nem lennék meglepve, ha Shazam is fontos részét képezné a DC univerzumának. Elvégre ő is ennek a világnak a részese.

Természetesen a Shazam-ot életre keltő Zachary Levi is nagyon boldog lenne, ha csatlakozhatna az Igazság ligájához, ennek pedig hangot is adott:

Besz*arnék, ha ez megvalósulna! Emlékszem eljátszottam már a gondolattal az Igazság ligája bemutatójakor, hogy, ha majd a Shazam! jól teljesít a kasszáknál és az Igazság ligája is olyan számokat produkál, hogy berendelik a folytatást, akkor legközelebb lehet már én is együtt pózolhatok ezekkel a karakterekkel a posztereken.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB