fbpx
-2.9 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018.07.18.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018.07.18.

Jövő év elejétől foroghat a Star Trek negyedik epizódja

A héten már írtunk egy Star Trek-kel kapcsolatos hírt, miszerint annak egyik főbb szerepér a Fekete Párduc és a The Walking Dead sztárja, Danai Gurira is esélyes. Az Omega Underground értesülései szerint pedig ma azt is megtudhattuk, hogy a J.J. Abrams kezei alatt új életre kelt Star Trek franchise negyedik epizódjának forgatása a jövő év elején, egész pontosan 2019. januárjában kezdődhet meg Angliába és Atlantában. Szerencsére az eddigi epizódok összes fontosabb szereplője – Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana – visszatér majd. A rendezői székben továbbra is S.J. Clarkson foglalhat helyet.

Dumbledore-nak és Grindelwald-nak nem lesz közös jelenete a Legendás állatok folytatásában

Amint azt már a Harry Potter könyvekből is tudjuk a Roxfort igazgatóját gyengéd szálak fűzték a rossz útra tért Grindelwald-hoz. Ezt pedig valószínűleg a két évvel ezelőtt útjának indított Legendás állatok széria is bemutatja majd. De második részben még ne számítsunk arra, hogy a két nagyhatalmú varázsló újra találkozik egymással. A fiatal Dumbledore-t alakító Jude Law ugyanis elárulta, hogy nem lesz közös jelenete Johnny Depp-el ebben a filmben:

Sajnos nincs közös jelenetem Johnny-val. Ugyanis, ahogy azt már ti is tudjátok ez még csak a második felvonása egy nagyobb történetnek. Egyébként mindig is csodáltam a munkásságát, de nem volt alkalmunk megismerni egymást, és mivel közös jelenetünk nem volt, így ez a forgatás alatt sem változott.

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című film 2018. november 15-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Újra mozikba küldik a Sötét lovagot

A ma, kereken 10 éve bemutatásra került Sötét lovag című filmről reggel már mi is megemlékeztünk néhány érdekességgel, de az amerikai mozik még ennél is elegánsabb módon ünneplik majd meg a kerek évfordulót. Augusztus 24-től egy héten át ugyanis limitált IMAX vetítéseket tartanak a szuperhős műfaj egyik – ha nem – legjobb alkotásából. A tengerentúliak július 20-tól válthatnak jegyeket a filmre, amik várhatóan hamar el is fogynak, mivel a néhány kiválasztott IMAX mozi mindegyike napi egy vetítést tart majd Christopher Nolan modern klasszikusából. Az érdeklődés pedig már most hatalmas az újra bemutató iránt…Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB