fbpx
-2.9 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 07. 14.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 07. 14.

Hivatalosan is készül a Zombieland folytatása!

Eddig főként csak pletykákat lehetett hallani arról, hogy 10 év után készülő félben van a nagysikerű horror-vígjáték, a Zombieland folytatása. Ma viszont ezt a stúdió elnöke, Sanford Panitch is megerősítette:

Ez egy olyan projekt, amit a rajongók nagyon rég óta szerették volna, hogy megvalósuljon. Náluk pedig talán csak a négy főszereplő Emma, Woody, Jesse és Abigail szerették ezt volna jobban. És annak is örülünk, hogy Ruben [Flaischer – rendező] szintén visszatér majd a folytatás élére, mert amit a Venom filmmel művelt az egészen elképesztő.

A Zombieland 2 várhatóan az első rész 10-ik évfordulóján, 2019 októberében kerül bemutatásra.

Nem túl biztatók a jelek a Bill és Ted harmadik részét illetően

A Bill és Ted első része még 1989-ben került bemutatásra. Az elszállt vígjáték hatamas kasszasiker lett, amit két évvel később egy nem kevésbé sikeres folytatás is követett. A Billy és Ted széria pedig azóta bebetonozta magát a filmtörténelembe és igazi kultfilmmekké nőtték ki magukat. Közel 30 év után a rajongók legnagyobb örömére bejelentették, hogy végre készülőben van a harmadik film, ami a Bill and Ted Face the Music munkacímet kapta. Ma viszont a Ted-et alakító – és azóta akció sztárrá nőtt – Keanu Reeves osztott meg némi, nem túl biztató hírt a harmadik résszel kapcsolatban:

Nem tudom, hogy valóban elkészül-e. Nagyon rég óta szeretnénk elkészíteni ezt a filmet, de még mindig nehézségekbe ütközünk. Imádom ezeket a karaktereket és egy remek történetünk is van hozzá, aminek a nagy része a show bizniszről szólna.

A forgatás kezdete 2019 januárjára volt eredetileg kitűzve, de ezek szerint koránt sem biztos, hogy ehhez tartani is tudják majd magukat a készítők.

Az Oscar-díjas Frances McDormand passzolta a Joker eredetfilmet

A héten hivatalos megerősítést nyert, hogy Todd Phillips, Joker eredetfilmjének címszerepét Joaquin Phoenix alakítja majd. Néhány hete pedig félhivatalos karakter leírásokat is kaptunk a film vélhető szereplőiről. Az egyik ezek közül egy Penny nevű, 60 és 74 év közötti nő, aki nagy valószínűséggel Joker édesanyját takarhatja titkon. Umberto Gonzalez, a TheWrap újságírója pedig már azt is tudni véli, hogy a DC/Warner kit szeretett volna elsőként megnyerni erre a szerepre. Ez a színésznő pedig nem más volt, mint a tavaly második Oscar-díját bezsebelő Francis McDormand. Azonban a színésznő nem szeretett volna élni a lehetőséggel, de, hogy pontosan miért azt nem tudni. Elképzelhető azonban, hogy az időbeosztása szólt közbe, hiszen a Warner egy másik nagy költségvetésű  produkciójához, a Godzilla vs. Kong-hoz is szerette volna leszerződtetni a színésznőt, amit azóta lehet, hogy titokban meg is történt már.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB