fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 06. 21.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 21.

Chloë Grace Moretz nem akar részese lenni a további Kick-Ass filmeknek.

Néhány hete röppent fel a hír, hogy Matthew Vaughn fel szeretné éleszteni a Kick-Ass szériát. Ezt pedig egy félig reboot és félig folytatás Kick-Ass filmmel tervezné elsősorban, amiben az új képregények Kick-Ass-je, Patience Lee kapná a főszerepet, aki egy, gyermekét egyedül nevelő, veterán katona. Emellett pedig egy Hit-Girl szóló filmet is belebegtetett Vaughn. Ezután egyből elindultak a találgatások, hogy esetleg a szereppel befutott Chloë Grace Moretz visszatérhet a harmadik részre, vagy egy spinoff-ra. A színésznő azonban a Kick-Ass 2 forgatásán szerzett rossz tapasztalati és annak kritikai fogadtatása után nem szívesen játszaná el újra a karaktert:

Nem vagyok biztos benne, hogy elkészül a Kick-Ass 3, de ha el is készül, akkor minden bizonnyal Hit-Girl nélkül…

Jamie Bell is csatlakozott az Elton John életrajzi filmhez.

A Rocketman című film egy musicalbe oltott életrajzi alkotás lesz, ami a legendás énekes és zeneszerző, Elton John életének egy szakaszát dolgozza majd fel. A főszereplőt, azaz magát az énekest Taron Egerton játsza majd, akivel tavaly már szerepeltek együtt a Kingsman: Az aranykör című alkotásban. Ma viszont kiderült, hogy a film egyik kulcseszereplőjeként csatlakozott hozzá Jamie Bell (Billy Elliot, Fantasztikus négyes) is. Bell a hírek szerint Bernie Taupin alakíthatja, aki hosszú évekig volt John dalszövegíró partnere. A Rocketman egyébként nagy részt a kettejük közös munkájára fog koncentrálni.

Simon Pegg szerint jöhet a Mission: Impossible 7!

Pegg már a Mission: Impossible harmadik része óta alakítja a Benji névre hallgató, kissé bohókás technikust. És habár a hatodik, Utóhatás című epizód bemutatójáig több, mint egy hónap van még hátra, de a színész már most kijelentette, hogy ő szívesen benne lenne még egy folytatásban:

Nincs okunk lassítani. Eltudom képzelni, hogy valaki ismételten valami rosszban sántikáljon, szóval igen, ha úgy alakulna nem mondanék nemet.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB