fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák - 2018. 06. 19.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 19.

Michael B. Jordan szívesen bújna ismételten Killmonger bőrébe.

Pár héttel ezelőtt felröppent a hír, hogy a Fekete Párduc 2-ben is találkozhatunk majd az első rész, meglepően összetett főgonoszával, Killmongerrel. A hírt természetesen nem erősített meg sem a stúdió, sem pedig a folytatás direktora Ryan Coogler. A tegnap tartott MTV Movie & TV Awards után a karaktert életre keltő Michael B. Jordannak is nekiszegezték a kérdést, hogy szívesen visszatérne-e Wakandába:

Ha lenne bármilyen lehetőség rá, hogy visszatérjek és újra ennek az univerzumnak a részese lehetnék, olyan remek szakemberek mellett, mint a Russo tesók, Kevin Feige és Ryan Coogler, akkor természetesen igent mondanék rá.

Stephen Merchant is benne lesz Taika Waititi új filmjében.

A Logan című filmből is ismert Merchant, Twitter oldalán jelentette be, hogy szerepelni fog Taika Wititi második világháborús szatírájában, a JoJo Rabbit-ben. A hírek szerint egy Captain Deertz névre hallgató Gestapo ügynököt fog alakítani, de valószínűleg csak egy kisebb cameó erejéig. A színész egyébként az alábbi képet osztotta meg a nagyvilággal, melyen már filmbéli jelmezében látható:

A Galaxis őrzői Vol. 3., Chris Pratt szerint is a “múltban” fog játszódni.

A Végtelen háború után fennmaradt legnagyobb kérdések egyike, hogy a film végén elhalálozott karakterek, hogyan fognak visszatérni a már bejelentett folytatásokra. Ez különösképpen az Őrzők csapatát érinti, akiknek 90%-a porrá lett. A Végtelen háború két direktora, Anthony és Joe Russo szerint a karakterek visszatérése úgy lehet lehetséges, hogy közel sem biztos, hogy a bejelentett folytatások a Bosszúállók harmadik része után játszódnak. Nos, úgy tűnik, hogy a Galaxis őrzői-filmek sztárja Chris Pratt is hasonlóan gondolkodik erről a témáról. Legalábbis a színész ezt mondta az MTV Movie & TV Awards  keretein belül adott egyik interjújában. Természetesen ezek nem hivatalosan megerősített tények, sem Russo-ék, sem pedig Pratt részéről és valószínűleg a Bosszúállók negyedik részéig nem is kapunk majd konkrét információkat ezzel kapcsolatban.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB