fbpx
-0.7 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 15.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 15.

Lehet, hogy a Comcast-nek és a Disney-nek is csúrran cseppen valami a Fox-ból.

A Fox felvásárlása már húzódik egy ideje, de úgy tűnik július 10-én most véglegesen eldőlhet, hogy mi lesz a sorsa a stúdiónak. A szavazáson arról döntenek majd a cégvezetők, hogy a Disney 52.4 milliárd dolláros részben készpénzes, részben pedig részvényes ajánlatát fogadják-e el, vagy a Comcast 65 milliárd dolláros teljes egészében készpénzesét. Persze az is könnyen meglehet, hogy a Disney még egyet rálicitál a Comcast ajánlatára. Ugyanakkor elemzők szerint az is megoldás lehet, ha a Comcast és a Disney is részesül a Fox tulajdonaiból. Előbbi ugyanis inkább a Sky Televison iránt érdeklődik, míg az egeres céget a filmes részleg, azon belül is a Marvel-hez köthető karakterek jogainak megszerzése izgatja.

Richard Armitage is esélyes volt a DCEU Batman-jének szerepére.

A Warner és a DC is lassan kezdi belátni, hogy habár a közönség szereti, mégis rossz lóra tettek Ben Affleckkel. A színész ugyanis napról napra változtatja álláspontját a karakter eljátszását illetően. Az egyik nap még alig várja, hogy újra magára öltse a jelmezt, a másik nap pedig azért fohászkodik, hogy végleg megszabadulhasson attól. Ebből adódóan lehet, hogy a stúdió is szívesen visszapörgetné az időt és mást, akár Richard Armitage-t választanák a szerepre. Armitage, a Digital Spy-nak adott interjúja szerint ugyanis nagyon is esélyes volt a köpenyes igazságosztó eljátszására:

Elég rohanással teli időszak volt az számomra. Alig végeztem a Hobbit felvételeivel már futottam is a DC-hez, hogy meghallgassanak Batman szerepére, ez azután volt, hogy Christian Bale végzett a karakterrel. 5-6 színésszel maradtam végül versenyben, de a szerepet végül Affleck kapta meg.

Pinar Toprak lesz a Marvel-moziuniverzumának első női zeneszerzője.

Egyre több információ kezd el szivárogni a februárban bemutatásra kerülő Captain Marvellal kapcsolatban. Ma például az is kiderült, hogy ki lesz a film zeneszerzője. A stúdió választása Pinar Toprak-ra esett, aki legutóbb a Krypton sorozat zenéjét is szerezte. Toprak szerződtetése nem csak azért érdekes, mert a konkurens képregénygyártó történeteiből készült sorozatból igazolt át, hanem azért is, mert ő lesz az első női zeneszerző, aki Marvel filmhez komponálhat.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB