fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 13.

Filmsomnia hírmorzsák – 2018. 06. 13.

Levetítették a Sötét Főnix első előzetesét!

A jelenleg zajló CineEurope rendezvény résztvevői abba a megtiszteltetésben részesülhettek, hogy elsőként láthatták, az idén novemberről, jövő februárra csúsztatott Sötét Főnix előzetesét. A fogadtatása pedig meglepően pozitív volt. A Kinometro filmes oldal írása szerint a jelenlevők fantasztikus akció-thrillerként írták le a látottakat, valamint többen azt mondták róla, hogy sokkal jobban nézett ki, mint azt előzetesen gondolták volna. Hogy a nagyközönség mikor láthatja az első előzetest, az még kérdéses, de elképzelhető, hogy csak a jövő hónapban lezajló Comic Con-t követően…

Továbbra is készülőfélben a Gambit film.

Miután Rupert Wyatt (A majmok bolygója – Lázadás), Doug Liman (Holnap határa) és Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai 1-3.) is lelépett a különálló Gambit film éléről, a rajongók temetni kezdték azt. Azonban Simon Kinberg mindenkit megnyugtatott afelől, hogy hamarosan megnevezik az új rendezőt és így a forgatás is kezdetét veheti még idén nyáron. Kinberg azt is elárulta, hogy nem csak ő, de a főszereplő Channing Tatum is imádta a forgatókönyvet és alig várják, hogy tényleg belevágjanak annak elkészítésébe.

Jeff Goldblum szívesen szerepelne a Légy című film folytatásában.

A David Cronenberg által rendezett klasszikus horror film ugyan már készült egy folytatást a 80-as évek végén, de annyira rossz kritikákat kapott, hogy a rajongók és a stúdió is szeretnek róla megfelejtkezni. 2012-ben azonban szóba került egy reboot/folytatás ötlete, amely iránt Cronenberg is érdeklődést mutatott, de végül költségvetési viták miatt elhalt a projekt. A Bloody Disgusting viszont most mikrofonvégre kapta az eredeti film főszereplőjét, Jeff Goldblum-ot, hogy megkérdezzék tőle mit gondol a folytatásról:

Szívesen elvállalnám a folytatást. Szerepelhetnék benne, mint az eredeti Seth Brundle unokája, vagy Seth Brundle testvére. Egy testvér, aki sok mindenben hasonlítana rá!

A színész az interjú végén még azt is hozzá tette, hogy csak akkor vállalna szerepet a folytatásban, ha azt az első részhez hasonlóan David Cronenberg rendezné.

Matt Reeves Batman filmje búcsút int Ben Affleck-nek?

Ben Affleck már a Batman Superman ellen bemutatója óta húzd meg ereszdt meg-et játszik a karakter eljátszását illetően. A legutóbbi felállás szerint Affleck maradna a DC-nél, de a legfrissebb hírek szerint Matt Reeves, a különálló Batman film írójának és rendezőjének egészen más tervei vannak. A The Hollywood Reporter értesülései alapján Reeves szépen halad a forgatókönyvvel, sőt annak első harmadával már végzett is. Az eddig elkészült matéria alapján azonban az alkotás egy fiatal Batman-t állít a középpontba, nem pedig az eddigi filmekből megismert kissé belefásultat. Ez két dolgot jelenthet: először is, hogy a film prequel, azaz előzményfilm lesz és évekkel az Acélember előtt jatszódik. Másrészről pedig az is könnyen elképzelhető, hogy Reeves teljesen rebootolni szeretné a DCEU Batman-jének történetét.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB