fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Féltucat Sony film premier dátuma került bejelentésre

Féltucat Sony film premier dátuma került bejelentésre

A stúdió nem csak új premier dátumokat jelentett be, de már kőbe vésettnek hitt bemutatókon is változtatott az utolsó pillanatokban. Cikkünkben ezért összegyűjtöttük nektek, hogy mely alkotásokkal mikor találkozhattok majd pontosan.

Zombieland 2. – 2019. október 11.

A rajongók végre fellélegezhetnek, ugyanis most már 100%-ra vehető, hogy elkészül a 2009-es kult horror folytatása, melyben az összes főszereplő – Woody Harrelson, Jessie Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin – visszatér majd. Az eddigi pletykák, miszerint az első film 10. évfordulója környékén kerülhet bemutatásra a folytatás, végül igaznak bizonyultak, olyannyira, hogy az egész pontosan egy héttel később debütál, mint az eredeti tette.

Volt egyszer egy Hollywood – 2019. július 26.

Quentin Tarantino kilencedik, Charles Manson-ról szóló filmjét már most hatalmas érdeklődés övezi. Ez pedig nem csak a rendező személyének és a téma választásnak tudható be, hanem az egész egyszerűen elképesztő színészgárdának is. A valós és kitalált eseményeket vegyítő alkotás főbb szerepeiben, ugyanis olyan A listás sztárok lesznek láthatók, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, vagy Burt Reynolds. Az eredeti bemutató egyébként augusztus 2-án lett volna, de a legfrissebb hírek szerint egy héttel korábban láthatjuk majd.

Bloodshot – 2020. február 21.

A Vin Diesel főszereplésével készülő képregény adaptáció is friss, ropogós bemutató dátumot kapott, amit a stúdió közvetlen az aktuális díjszezon vége után, 2020 februárjára tűzött ki. Akik nem ismernék a képregényt nekik eláruljuk, hogy egy új nanotechnológia segítségével felélesztett katonáról (Vin Diesel) szól, aki ezáltal egy emlékek nélküli, megállíthatatlan gyilkológéppé válik.

Slender Man – 2018. augusztus 24.

A hírhedt rémalakról szóló horror film eredetileg augusztus 10-én debütált volna, de a Sony az utolsó pillanatban két héttel elhalasztotta a bemutató dátumát. Hogy miért, az rejtély…

Keresés – 2018. augusztus 31.

Ugyan ez a helyzet a John Cho főszereplésével készült thrillerrel is, melynek premierje augusztus 3-ról, augusztus 31-re módosult egyelőre tisztázatlan okokból. Hogy ez az augusztus 2-re kitűzött hazai bemutatót mennyiben befolyásolja majd azt egyelőre nem tudni. 

Little Woman – 2019. december 25.

A kétszeres Oscar jelölt rendezőnő, Greta Gerwig legújabb filmje ennél rosszabbkor nem is kerülhetne bemutatásra, hiszen ezen a napon olyan blockbusterekkel kell összecsapnia, mint a Star Wars IX. epizódja, vagy a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása. Valószínűleg ez a stúdiónak is feltűnt és csak limitált vetítésszámmal küldik moziba az alkotást aznap, hogy a 2020-as díjszezonba nevezhessék. A teljes körű premier várhatóan 2020 februárjában lesz.

A holló – ???

A stúdió által rég óta tervezett reboot/remake szépen haladt előre, de aztán az elmúlt hónapokban látványosan darabjaira hullott. A Sony, így nem meglepő módon teljesen törölte az alkotást bemutató naptárából. Ha előbb utóbb lesz is valami ebből a filmtervből, az biztosan nem az elkövetkező 2 évben fog megvalósulni.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB