fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Előzetesek Feliratos előzetes érkezett az HBO legújabb dobásához, a Lovecraft Countryhoz

Feliratos előzetes érkezett az HBO legújabb dobásához, a Lovecraft Countryhoz

-

Idén augusztusban érkezik az HBO legújabb dobása a Lovecraft Country.

Igencsak ígéretesnek tűnik Matt Ruff 2016-os regényének a feldolgozása, melynek produceri teednőit Jordan Peele és J.J. Abrams fogják ellátni. A showrunner pozícióját pedig Misha Green fogja betölteni. Mindenképpen érdekes ez a felállás, de bizakodóak lehetünk, hiszen Peele és Abrams is már nem egyszer bizonyították külön-külön, hogy érdemes a bizalmunkat beléjük fektetni. Viszont az, hogy mi lesz az eredménye annak, ha őket és az elképzeléseiket összeeresztik csak augusztusban derül ki, addig pedig nem tehetünk mást, mint várunk és reméljük, hogy a végeredmény pazar lesz.


 

A sorozat középpontjában Atticus Freeman (Jonathan Majors) áll, aki jó barátjával, Letitiával (Jurnee Smollett-Bell) és nagybátyjával, George-dzsal (Courtney B. Vance) együtt útnak indul, hogy megkeresse eltűnt apját (Michael Kenneth Williams) az 1950-es évek faji szegregáció sújtotta Amerikájában. Ezzel elkezdődik a túlélésért folytatott küzdelmük, melynek során szembe kell szállniuk mind a fehér emberek Amerikájának rasszista fenyegetésével, mind azokkal a rémisztő szörnyekkel, amelyek akár egy Lovecraft-regény lapjairól is leléphettek volna.

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari – 2019) [Kritika]

A Le Mans-i 24 órás autóverseny a világon a legrégebben – egészen pontosan 1923 óta – megrendezett futam, amelynek volt egy nagyon emlékezetes, de...