fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Ezek lesznek az Avatar folytatásainak alcímei

Ezek lesznek az Avatar folytatásainak alcímei

A héten mi is megírtuk, hogy Sigourney Weaver-t nem csak az Avatar második, de harmadik, negyedik és ötödik(!) részében is viszont láthatjuk majd. A 2009-es év, és úgy am block a filmtörténelem legtöbb bevételével rendelkező alkotásának folytatására, jobban mondva folytatásaira a szokásosnál jóval több ideje várunk már. Egy átlag Hollywood-i sikerfilm folytatását általában a stúdiók minél hamarabb szeretnék a mozikban látni. Azonban az Avatar széria mögött a híresen maximalista James Cameron áll, így pedig már nem is olyan meglepő a 10 éves várakozás. Az Avatar első részére ugyanis a legendák szerint még ennél is többet, 12 évet készült. A második rész forgatása már javában zajlik, így várhatóan hamarosan egyre több infomráció lát majd napvilágot.

A BBC legfrissebb információi szerint például nemrég kiszivárogtak a 2020 decemberétől fogva évente bemutatásra kerülő folytatások alcímei. Ezt azóta az IMDb filmes weboldal is megerősíteni látszik. Az Avatar első része még alcím nélkül debütált a mozikban, de a hírek szerint a jelenleg készülő félben lévő, további négy epizód mindegyike rendelkezik majd vele, melyek a következőek lesznek: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider és Avatar: The Quest for Eywa. Szabad fordításban, ezek a következőket jelenthetik: Avatar: A víz útján, Avatar: A magvető, Avatar: A Tulkun lovas, és Avatar: Eywa kutatása. Bevalljuk ízlelgetnünk kell még ezeket az elnevezéseket, de koránt sem hangzanak olyan vészesen és annál mindeképpen jobbak, mintha csak számozást kaptak volna.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB