fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ezek a karakterek tűnhetnek fel a Mortal Kombat rebootjában

Ezek a karakterek tűnhetnek fel a Mortal Kombat rebootjában

A 90-es évektől kezdve napjainkig meghatározó szerepet tölt be a Mortal Kombat széria a verekedős játékok terén. Az első rész még 1992-ben jelent meg Nintendo-ra, SEGA-ra és PC-re egyaránt. A játék hatalmas sikernek bizonyult, ami bizony a fim stúdióknak is feltűnt. Végül a New Line Cinema-nak sikerült felvásárolni a jogokat és 1995-ben már filmre is vitték a videojáték adaptációját, Paul W.S.  Anderson (Halálhajó, Resident Evil-filmek) rendezésében. Az alkotás a maga idejében meglehetősen sikeresnek volt mondható, hiszen 18 milliós költségvetésből végül 122 millió-t fialt. Két évvel később ennek hatására egy folytatás is készült Mortal Kombat 2. – A második menet címmel, amely már 30 milliós büdzsével készült, de mindössze 15 millió dollár bevételre tett szert világszinten. Emiatt és az egyöntetűen lehúzó kritikáknak köszönhetően közel 20 évig tetszhalott állapotban leledzett a franchise, de a Warner Bros. most egy reboot-on dolgozik, James Wan produceri felügyelete alatt. A forgatókönyvet Dave Callaham (Wonder Woman 1984) és Oren Uzil (22 Jump Street – A túlkoros osztag, The Cloverfield Paradox) vetették papírra, a rendező az elsőfilmes Simon McQuoid lesz majd. Ma pedig az is kiderült, hogy mely karakterek tűnhetnek fel a készülő újrázásban. Íme:

COLE TURNER

30-as éveiben járó, férfi főszereplő. Egy teljesen új karakter a Mortal Kombat franchise-on belül. Cole egy megözvegyült bokszoló, aki bármit megtenne a lányáért. Nagyon határozott és sosem hátrál meg.

KANO

30-as éveiben járó, kiemelt férfi mellékszereplő. Nagydarab és szeszélyes ausztrál ex-katona. Arrogáns és megállíthatatlan harcos.

SONYA BLADE

30-as éveiben járó, kiemelt női mellékszereplő. Gyönyörű és okos szőke írónő, aki a Mortal Kombat legendáját kutatja. Ő szervezi be a viadalokra Cole-t, kivel igazi csapatot alkotnak.

JIN/LORD RAIDEN

14 éves férfi mellékszereplő. Halhatatlan mennydörgés Isten, a földi birodalom védelmezője. Az emberek csapatának vezetője és oktatója.

JACKSON “JAX” BRIDGES

30 és 40 év között férfi. Jax egy katona tiszt, aki elveszítette mindkét kezét egy támadás során, miután csatlakozott Sonya-hoz és Cole-hoz.

LIU KANG

24 és 30 év közötti férfi. Tűzhajító nindzsa, aki az egyik legtehetségesebb földi harcosok egyike.

KUNG LAO

25 és 35 év közötti férfi. Liu Kang néma, harcos, szerzetes testvére, akinek legveszélyesebb fegyvere, egy bumerángként is funkcionáló kalap.

SHANG TSUNG

Férfi. Nincs kor megadva hozzá. Ő a Külső Világ nagy varázslója.

KABAL

25 és 35 év közötti férfi. A Külső Világ egy ördögi bérgyilkosa. Az egész fejét sebhelyek borítják és egy fekete légzőkészüléket visel. Fegyvere: két borotvaéles karma.

A legnagyobb újítások a régi filmekhez képest, hogy a főszereplő egy teljesen új karakter Cole Turner lesz és nem pedig a játékokból is ismert Liu Kang. Továbbá, hogy a villámok Istene, Raiden ezennel nem egy középkorú férfi, hanem egy 14 éves fiú lesz majd. Továbbá az is érdekes, hogy a sorozat két legközkedveltebb karaktere Sub-Zero és Scorpion említésre sem kerültek, persze ez nem jelenti azt, hogy ne bukkanhatnának fel a készülőfélben lévő rebootban.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB