fbpx
6.9 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ezek a karakterek is benne lehetnek a Birds of Prey filmben

Ezek a karakterek is benne lehetnek a Birds of Prey filmben

Az utóbbi hetekben egyre több és több hír érkezik a DC női ellenségeit és anti-hőseit egyesítő Birds of Prey moziról. Azt, így már biztosra vehetjük, hogy a Harley Quinn-t alakító Margot Robbie minden bizonnyal benne lesz az alkotásban és azt is, hogy az Cathy Yen rendezésében fog elkészülni. Emellett az is kiderült, hogy a forgatás valamikor 2020 elején a Wonder Woman 1984 bemutatója után veheti majd kezdetét. A legfrissebb pletykák arról szóltak, hogy a Birds of Prey képregényekben fontos szerepet betöltő Batgirl nem, ellenben Barbara Gordon/Orákulum benne lehet a történetben. Ma pedig további lehetséges karakterekről hullott le a lepel.

A The Wrap magazin legalábbis úgy tudja, hogy Harley Quinn és Barbara Gordon mellett felbukkanhatnak még a sokat által pletykált Fekete Kanári, Huntress, valamint Cassandra Cain és Renee Montoya karakterei is. Fekete Kanári és Huntress a képregényekben oszlopos tagoknak számítanak, ám ez a két másik szereprőről nem mondható el. Így az első nagyobb különbség a képregény és a film között már meg is van. Cassandra Cain egyébként a DC füzeteiben többször magára öltötte a Batgirl nevet, ezért valószínűleg ő fogja betölteni az eredeti Batgirl hiánya miatt kialakult űrt. Montoya pedig a képregényekben a Gotham-i Rendőrség egyik nyomozója, akiből egy Question névre hallgató szuper gonosz vált. Ez a karakter egyébként még semmilyen formában nem került bemutatásra sem a DC sorozataiban, sem pedig filmjeiben.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB