fbpx
-0.3 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ez lett volna Superman cameója a Shazam! című filmben?

Ez lett volna Superman cameója a Shazam! című filmben?

Henry Cavill jövője, a DC univerzumában jelenleg eléggé kétséges. A The Hollywood Reporter értesülései szerint, ugyanis a színész fel szeretne hagyni Superman megformálásával, mivel a stúdió továbbra sem tudja mit is kezdjen a karakterével. A lap információi szerint Cavill, a Shazam! című filmben tervezett cameóját sem szerette volna leforgatni, szűkös beosztására hivatkozva. A stúdió és a színész ügynöke, azonban cáfolták, hogy Cavill otthagyná a franchise-t, bár ezt nagyon ködösítve tették, tehát hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett ezzel kapcsolatban. A DC hírekben megbízhatónak számító Umberto Gonzalez, a TheWrap magazin írója viszont már közzé is tette, hogy pontosan mi lehetett volna Henry Cavill cameója a Shazam!-ban:

Spoiler veszély, Superman esetleges Shazam!-beli cameójára nézve! A film legvégén lett volna egy jelenet, amiben Clark Kent találkozik Billy Batsonnal, a fiúval, aki Shazammá tud változni. Találkozójuk során pedig ezt mondta volna neki: Hé, mostantól rajtad tartjuk a szemünket!

A leírás alapján sajnáljuk, hogy ez a kis szösszenet végül nagy valószínűséggel nem kerül majd leforgatásra. Pedig remek módja lett volna annak, hogy az új hőst a DC tágabb univerzumába fogadja valaki. Clark Kent a többesszámmal egyébként az Igazság Ligájára célzott. Ebből következtetve, ha az Igazság Ligája a csúfos bukás ellenére mégis folytatást kap a jövőben valamikor, akkor a tagjai közt köszönthetjük majd Shazam!-ot is. Bár ez egyelőre csak feltételezés, hiszen más források szerint a Warner nullázni akarja az eddig felépített univezum nagy részét.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB