fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Ez a két Marvel film kerülhet bemutatásra 2020-ban

Ez a két Marvel film kerülhet bemutatásra 2020-ban

A Bosszúállók jövőre érkező negyedik részének cselekménye mellett az foglalkoztatja leginkább a Marvel rajongókat, hogy a gigászinak ígérkező film után milyen adaptációkat láthatunk majd a stúdiótól. Nos, azt már tudjuk, hogy a még mindig cím nélküli Bosszúállók 4 bemutatója után alig két hónappal megérkezik a Pókember: Hazatérés folytatása, a Pókember: Idegenben. Pletykák már korábban is voltak, hogy ezek után miket várhatunk a Marvel-től, de most minden eddiginél meggyőzőbb hírek láttak napvilágot ezzel kapcsolatban.

A The Hashtag Show értesülései szerint legalábbis 99%-os bizonyossággal kijelenthető, hogy 2020-ban a szóló Fekete Özvegy mozira és a Galaxis őrzőihez hasonlóan, szintén kozmikus történetet feldolgozó, The Eternals (magyarul Örökkévalók) csapat filmre válthatunk majd jegyet. Előbbi, a már jól ismert Natasha Romanoff, másnéven Fekete Özvegy előtörténetét fogja bemutatni nekünk, míg utóbbi egy csapat, földökívüliek által genetikailag módosított emberre fog koncentrálni. A hírek szerint a Fekete Özvegy 2020 májusában, míg a The Eternals 2020 novemberében kerülne bemutatásra. A dolog előrehaladtát az is bizonyítja, hogy a minap hivatalos szinopszist is kapott a Marvel legújabb kozmikus alkotása:

A THE ETERNALS cselekménye évmilliókkal ezelőtt veszi majd kezdetét, amikor a kozmosz még úgy volt ismeretes, mint a Celestials faj kísérleti területe. Genetikai módosításokat végeztek embereken is, amiből megszülett az Örökkévalók és a kevésbé barátságos, Deviánsok faja. A két nép évezredeken át harcot vívott egymással, hogy eldöntsék melyikőjük legyen az uralkodó faj a Földön. Emellett fontos szerepet kap egy szerelmi szál is Ikaris és Sersi között is.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB