fbpx
6.9 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Extrém körülmények között forgott az új Tetovált lány film

Extrém körülmények között forgott az új Tetovált lány film

Claire Foy messzire sodródott a Buckingham palotától. A The Crown sorozat, amelyben királynőt alakít, tette híressé, de igazi sztár valószínűleg most lesz, amikor Rooney Mara helyére lép a második A tetovált lány-filmben, az Ami nem öl meg című filmben. Fade Alvarez az alkotás egyik forgatókönyv írója szerint, ez a sötét, kegyetlen thriller abban különbözik az első résztől, hogy már egyértelműen a tetovált, semmilyen szabálynak nem engedelmeskedő hacker, a férfiakon bosszút álló motoros csaj az abszolút főszereplő.

Olyan helyre akartuk elvinni a nézőinket, ahol még sosem jártak, úgyhogy mi is olyan helyekre mentünk forgatni, ahol még sosem jártunk, és filmezni nagyon ritkán szoktak. Nem használtam trükköket, Claire tényleg mindent megcsinált, és végig nagyon fázott: de legalább a közönségnek nem kell elutaznia az északi vadonba… mi szenvedtünk helyettük.

mondta a filmről a Vaksötét-tel a nagyok ligájába bekerült rendező, Fede Alvarez. A második, amerikai Tetovált lány-film idehaza november 8-án kerül bemutatásra az InterCom forgalmazásában.

Forrás: InterCom

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB