fbpx
1.5 C
Budapest
hétfő, január 25, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Erről fog szólni a Morbius, the Living Vampire című Pókember spinoff

Erről fog szólni a Morbius, the Living Vampire című Pókember spinoff

A Sony gőzerővel dolgozik azon, hogy beindítsák a saját Pókember mentes Pókember-univerzumukat. Az első spinoff ugyan még csak idén októberben fog kijönni, a stúdió mégis rengeteg filmtervet dédelget, annak ellenére, hogy simán benne van a pakliban az is, hogy a Venom bukni fog. Az egyik ilyen tervezés alatt álló film, két női hős Fekete Macska és Silver Sable kalandjait fogja feldolgozni, míg a másik egy talán kevésbé ismert Pókember főgonosz, Morbius az élő vámpír tragikus sorsára fog koncentrálni. Utóbbi pedig a napokban nagy előrelépéseket tett, ugyanis a Sony egy hivatalos szinopszist is megosztott a nagyközönséggel, melyből kiderült, hogy egy újabb eredettörténettel lesz dolgunk.

A Morbius, the Living Vampire egy akció-horror film lesz, amely egy tudó történetét mutatja majd be, aki ritka vérbetegségére keresi a gyógymódot. A kutatás közben azonban egy végzetes baleset történik és a férfi élő vámpírrá változik. Ennek következtében olthatatlan vágyat érez a vér iránt, de elhatározza, hogy csak olyan emberek vérét ontja, akik nem méltók az életre.

A rövid leírásból, ahogy fentebb is említettem már tisztán látszik, hogy egy eredettörténettel lesz dolgunk és az biztosra vehető, hogy témája miatt, a Venom-hoz hasonlóan korhatáros filmre számíthatunk. A Morbius rendezői székére jelen pillanatban Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező) a legesélyesebb, legalábbis a stúdió nagyon szeretné megnyerni az amerikai direktort.

Várható bemutató: nem ismert

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB