fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Érkezik a Space Jam 2, de Justin Lin nélkül

Érkezik a Space Jam 2, de Justin Lin nélkül

Az 1996-ban bemutatott Space Jam – Zűr az űrben című film szépen teljesített a kasszáknál, de nem volt kiugróan nagy kasszasiker. Azonban ez is elég volt ahhoz, hogy az évek alatt valódi klasszikussá érjen a Michael Jordan és a Looney Tunes karaktereivel készült élőszereplős és animációs technikát ötvöző sportfilm. A folytatás ötlete sokáig nem merült fel a stúdióban, de az elmúlt években egyre többet lehetett hallani róla. A tervek szerint, az azóta már valóban visszavonult, egykori profi kosarast Michael Jordan-t, a jelen kor egyik legnagyobb – ha nem legnagyobb – kosárlabdázója, LeBron James váltja majd. James pár hete elhintetette, hogy hamarosan nagy bejelentéseket várhatunk az akkor még Justin Lin által vezényelt folytatással kapcsolatban.
A legfrissebb hírek szerint, azonban Lin azóta valamilyen oknál fogva kikerült a produkcióból. Azt nem tudni, hogy a stúdió nem volt-e kellőképpen megelégedve Lin munkájával vagy az egyre jobban elhúzodó előkészületek miatt maga a rendező hagyta-e ott a filmet. A TheWrap értesülései szerint viszont a Warner már meg is találta Lin utódja, a kevesbé ismert Terence Nance (Random Acts of Flyness) személyében. A forgatókönyvet továbbra is Justin Lin és Andrew Dodge jegyzik, így feltehetően abban nem lesznek komolyabb változtatások. Az egyik szemünk sír a másik viszont örül e hír hallatán. Örül, mert 22 év után is imádjuk a Space Jam-et és ezért alig várjuk annak folytatását. És sír, mert habár Nance se tehetségtelen rendező, de Lin stílusa (látványos akciók, könnyed poénokkal megfűszerezve) sokkal jobban illet volna a Space Jam világához.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB