fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Eredetileg a szimbionták szülőbolygója is szerepelt volna a Venom-ban

Eredetileg a szimbionták szülőbolygója is szerepelt volna a Venom-ban

Az már a Venom című filmből is kiderült, hogy nem a címszereplő az egyetlen szimbionta. A történet szerint a Földre érkező öt mintát egy meteoriton találta az Élet Alapítványa, de Venom-tól később megtudhattuk, hogy egy egész bolygót népesítenek be a szimbionták, ahol amúgy ő, kifejezetten lúzernek számít, míg az ellenségét alakító Riot az egyik legmenőbb egyed. Ma pedig magától a rendezőtől, Ruben Fleischer-től tudhattuk meg, hogy a korai tervek szerint a film egyik jelenete a szimbionták szülőbolygóján, a Klyntar-on játszódott volna:

Nehéz ügy volt a film bevezetője. El kellett ugyanis döntenünk, hogy menyire akarunk belemenni a lények eredetébe. Egy korai tervünk szerint a film nyitánya a szimbionták bolygóján játszodott volna, ahol az Élet Alapítványa válogatott volna belőlük. De később úgy gondoltam, hogy jobb lenne, ha az eredetüket több rejtélyesség lengné körül. Ezért sokáig nem is tudjuk, hogy kerültek a Földre. Végül a Jenny Slate által alakított karakter meséli el, hogy a csapat egy meteoriton talált rá a mintákra és magukkal hozták őket további viszgalatra. És utólag úgy érzem, hogy ez helyes döntés volt részemről.

Mi egyébként szívesen látogatást tennénk azon a bizonyos bolygón, így csak remélni tudjuk, hogy, ha az első rész siker lesz, akkor a folytatásban, vagy folytatásokban szerepet kaphat majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB