fbpx
-0.3 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Érdekes hírek érkeztek a szóló Supergirl filmmel kapcsolatban

Érdekes hírek érkeztek a szóló Supergirl filmmel kapcsolatban

Pár hónapja érkezett a hír, miszerint a Warner egy tucat készülő félben lévő alkotása mellé berendelt egy Supergirl eredetét bemutató mozit is. Akkor ez még csak egy távoli és koránt sem biztos projektnek tűnt, azóta viszont kiderült, hogy a stúdió nagyon is komolyan gondolja. Olyannyira, hogy jelen pillanatban jobban bíznak és foglalkoznak vele, mint Superman jövőjével. A héten pontosan emiatt röppenhettek fel olyan pletykák – amelyeket azóta sem erősítettek, vagy cáfoltak meg konkrétan -, hogy Henry Cavill otthagyni készül a Warnert, mivel az nem foglalkozik komolyabban a karaterével. A szövegkönyv megírására egyébként a 22 Jump Street és The Cloverfield Paradox íróját, Oren Uziel-t kérte fel a stúdió.

Ma pedig érkes információkat kaptunk az esetleges cselekménnyel kapcsolatban. A The Playlist értesülései szerint, a szóló Supergirl mozi a 70-es években fog játszódni, ahol a tinédzser Kara hőssé válásának lehetünk szemtanúi. Az eredeti képregény szerint Kara és Kal-El egyszerre hagyták el a pusztuló Kriptont, de a később Supergirl néven ismertté vált hősnő csak évtizedekkel később érkezett meg a Földre, amikor unokatestvére már Superman-ként tevékenykedett. Ezzel szemben a film egyelőre nem megerősített cselekménye szerint már a 70-es években megismerkedhetünk Supergirl-lel, amikor kuzinja, Superman még csak kisgyerek volt. Viszont, ha valóban ez lesz az alaptörtént az kérdéseket vethet fel a jelenleg ismert DC univerzumon belül. Mert ezzel Supergirl lenne az első kriptoni hős, akivel az emberiség találkozott, mégsem volt senkinek sem ismerős a későbbiekben Superman képességei, vagy a ruháján szereplő S szimbólum. Persze az is elképzelhető, hogy a Supergirl nem akar majd szorosan összefüggni a DCEU eddigi filmjeivel, és az is, hogy ez már a sokat pletykánt újraindított univerzum része lesz, ami szinte teljes egészében törli az eddig megtörtént eseményeket.

SuperBroMovies pedig arró számolt be, hogy a Supergirl főgonosza nem más lehet, mint a legendás Brainiac (magyarul Agykeselyű). Brainiac, Superman egyik legerősebb ellenfele, ezért természetesen szóba került már az Acélember folytatásának rosszfiújaként is, de a stúdió végül úgy dönthetett, hogy inkább Supergirl-lel eresztik majd össze. Ha ez valóban így lesz az részben okos húzás lenne a Warner részéről, mivel a képregény fanok régóta szeretnék a vásznon látni ezt a karaktert, ezért valószínűleg akkor is jegyet váltanának a filmre, ha nem Supermannel, hanem annak unokatestvérével csapna össze.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB