fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Emma Thompson visszatér a Men In Black negyedik részére

Emma Thompson visszatér a Men In Black negyedik részére

Az új, szám szerint negyedik Men In Black film forgatása már javában zajlik, melyben a legfrissebb hírek szerint egy régi ismerős is felbukkan majd. A sorozat legutóbbi felvonása még 2012-ben került bemutatásra, melynek sikerességét követően sokáig nem lehetett tudni, hogy mi lesz az idén 20 éves franchise sorsa. Egy időben úgy tűnt, hogy a Fekete Ruhások szervezetét összemossák majd a szintén nagy sikerű Jump Street sorozattal. Ez az ötlet azonban annak ellennére, hogy zseniáliasan hangzott mégsem jöhetett létre. A Sony ezután egy spinoff film képében találta meg a megoldást, ami a korábbi filmekből ismert J (Will Smith) és K (Tommy Lee Jones) ügynök helyett, két másik karakterre fog koncentrálni, akiket Chris Hemsworth és Tessa Thompson fognak éltere kelteni. Ma pedig az is kiderült, hogy ki lesz az a szereplő, aki összeköti a régi filmeket az új mozival.

Ez a karakter pedig nem más, mint az Emma Thompson által játszott O ügynök, akivel első ízben a Men In Black harmadik részében találkozhattunk. A Men In Black 3 cselekménye szerint O ügynök, Z ügynök halála után vette át a Sötét Zsaruk irányítását és azt is megtudhattuk róla, hogy gyengéd szerelmi szálak fűzték a Tommy Lee Jones és Josh Brolin által megformált K ügynökhöz. Az első kapocs így már biztosra vehető a korábbi filmekkel, de reméljük, hogy ezzel még nem érnek majd véget az utalások és további régi karakterek is felbukkanhatnak majd.

Várható bemutató: 2019. május 14.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB