fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Eminem énekli a Venom című film betétdalát, amit most meg is hallgathatsz!

Eminem énekli a Venom című film betétdalát, amit most meg is hallgathatsz!

A világhírű rapper, Eminem a mai nap mindenféle előjel nélkül egész egyszerűen bejelentette, hogy már meghallgatható és megvásárolható legújabb, Kamikaze névere keresztelt albuma. A 13 számot tartalmazó lemez filmes szempontból azért különleges, mert az utolsó track nem más, mint a jövő hónap legjobban várt alkotásának, a Venom-nak a betétdala. A nem meglepő módon Venom címet viselő számba pedig már bele is hallgathattok, sőt már akár le is tölthetitek az iTunes áruházából.

A betétdal egyébként Eminem-től nem szokatlan módon rengeteg obszcén kifejezést tartalmaz, amiből arra lehet következtetni, hogy maga film sem fog finomkodni és talán mégis van esély arra, hogy az utóbbi időkben pletykált PG-13-as gyerekbarát korhatár besorolás helyett mégis a felnőtt közönségnek kedvező R besorolást kapja majd. Eminem számára nem ismeretlen a filmek világa, 2002-ben főszerepelt az önéletrajzi ihletésű 8 mérföld című alkotásban, melynek betétdaláért Oscar-díjat is nyert. Legutóbb pedig az Antoine Fuqua által rendezett, Mélyütés-hez is írt egy slágert.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB