fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Első képek a 2014-es Godzilla folytatásából

Első képek a 2014-es Godzilla folytatásából

A tegnapi Glass című film első hivatalos fotói után, a Entertainment Weekly ma megörvendeztetett minket a 2014-es Godzilla folytatásának, a Godzilla: King of the Monsters első képeivel is. Egészen pontosan kettővel, melyek közül az elsőn magát a címszereplőt vizsgálhatjuk be, amint épp legendás atomlehelet képességét gyakorolja. A másodikon pedig végre szemügyre vehetjük, hogy a Stranger Things sorozat sztárja, Millie Bobby Brown, valamint a folytatás másik új szereplője, Vera Fermiga hogyan fognak festeni a vásznon. A történet szerint Fermiga egy tudóst játszik majd, akit lányával (Bobby Brown) együtt elrabol egy titkos szervezet. Vélhetően az elrablásuknak köze lesz ahhoz, hogy a Fermiga által alakított tudós rájön arra, hogy hogyan lehet irányítani ezeket a hatalmas lényeket.

A Godzilla rendezőjét, Gareth Edwards-ot, Michael Dougherty (Krampusz) váltotta, aki az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elárulta, hogy a 2014-es első film óta eltelt időben az emberek nem találkoztak Godzillával. Ennek ellenére mégsem nyugodott meg teljes egészében az emberiség:

View post on imgur.com

A világ pontosan úgy reagált Godzillára, mint a valóságban bármely megmagyarázhatatlan szörnyű katasztrófára tennénk. Felbukkanása után paranoia lett úrrá mindenkin és mindenki azt találgatta, hogy ő volt-e az egyetlen, vagy van okunk más lények támadásától is tartanunk.

Nos, mi már tudjuk, hogy van, hiszen a Godzilla: King of the Monsters-ben a legendás szörny három legnagyobb ellenségét, Rodan-t, King Ghidorah-t és Motrah-t is megismerhetjük majd. Dougherty-nek egyébként nem lehetett könnyű dolga, mivel filmjének hidat kellett képeznie a 2014-es első film, a tavalyi Kong: Koponya-sziget és a várhatóan 2020-ban érkező, Kong vs. Godzilla között. Reméljük a rendező sikeresen vette az akadályt és legalább az előző részekhez hasonló minőségű alkotást tesz le az asztalra.

Várható bemutató: 2019. május 31.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB