fbpx
6.9 C
Budapest
péntek, január 22, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Előzetesek Előzetesen Steve Carell legújabb borulása a Space Force

Előzetesen Steve Carell legújabb borulása a Space Force

-

Igazán ütősre sikerült a Space Force-nak, vagyis az Űrhadosztálynak az előzetese. Ez természetesen nem véletlen, hiszen nem mások hozták tető alá, mint Steve Carell és Greg Daniels, akiknek nagy sikerű és azóta már kultstátuszba emelkedett a The Office, azaz A Hivatal című sorozatot is köszönhettük annak idején. Láthatóan kettejük párosa ugyanolyan jól működik, mint azelőtt, hiszen az Űrhadosztály előzetese mind hangulatában, mind pedig infantilizumusában idézi a The Office-t. Ami változott a stílus és a körítés, ami pedig maradt a régiben az a humor és Steve Carell a főszerepben.


Mark R. Nair (Steve Carell – 40 éves szűz, A Hivatal) négy csillagos tábornokot megbízzák azzal a feladattal, hogy hozzon létre egy titkos katonai űr projektet, az Űrhadosztályt. Ebben pedig egy rakás általa szerződtetett tudós fog neki segédkezni. Mark számára azonban elég korán kiderül, hogy egy ilyen projekt menedzselése nem is olyan egyszerű, mint ez elsőre hitte.

Főszereplők: Steve Carell, John Malkovich, Lisa Kudrow, Jane Lynch, Fred Willard és Ben Schwartz.

Megjelenés: 2020. május 29. Netflix

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari – 2019) [Kritika]

A Le Mans-i 24 órás autóverseny a világon a legrégebben – egészen pontosan 1923 óta – megrendezett futam, amelynek volt egy nagyon emlékezetes, de...