fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Elkészülhet az Obi-Wan film, de nem biztos, hogy mozikba kerül, továbbá a...

Elkészülhet az Obi-Wan film, de nem biztos, hogy mozikba kerül, továbbá a karakter feltűnhet a IX. epizódban is!

Foggalmunk sincs, hogy mi járhat a Disney/Lucasfilm fejében jelenleg. A múlt héten elsőször az az információ érkezett tőlük, hogy a Solo: Egy Star Wars történet buktája miatt törlik az antológia filmeket a terveik közül. Rá egy napra azonban már arról szóltak a hírek, hogy a végsőkig kitartanak mellettük és egy tucat erre irányuló tervük van. A legfrissebb, ma érkezett pletyka kicsit azonban mindkettőt magába fogalalja. E szerint, ugyanis a Disney azt tervezi, hogy a szóló Obi-Wan filmet nem küldik mozikba, hanem azt exkluzív tartalomként teszik majd közzés saját, jövőre induló streaming szolgáltatásuk keretein belül. Ami véleményünk szerint nem is biztos, hogy akkora hülyeség lenne, elég csak megnézni a Netflix felhozatalát és bevételeit. Ez pedig lehetőséget adna arra is, hogy a büdzsét lejjebb dolgozzák, így ezáltal egy sokkal karakterközpontúbb film is kikerekedhet Obi-Wan történetéből.

Emellett pedig egy másik Obi-Wannal kapcsolatos híresztelés is érkezett a mai napra. A pletykák szerint, ugyanis Ewan McGregor titokban J.J. Abrams-szel forgatott, aki ugye jelenleg a Star Wars IX-en dolgozik. A teória gyártás szinte azonnal be is indult. Egyesek szerint a színész csak a hangját fogja adni, ahogy azt egyébként tette az Ébredő Erő egyik jelenete során is, míg mások szerint Yodához hasonlóan Erő szellemként láthatjuk viszont az előzmény trilógia Obi-Wan Kenobiját. Persze ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a Star Wars filmek titoktartását ismerve erre konkrét választ ugyis csak a IX. epizód, jövő év végi premierjekor kaphatunk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB