fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Ekkor kezdik forgatni a Halálos iramban 9 és Zombieland 2 című filmeket

Ekkor kezdik forgatni a Halálos iramban 9 és Zombieland 2 című filmeket

Halálos iramban 9.

Az eredeti elképzelések szerint a Halálos iramban sorozat kilencedik része már jövőre bemutatásra került volna, de aztán közbe szólt a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Hobbs & Shaw című spinoff. A GWW legfrissebb hírei szerint a Halálos iramban 9 forgatása így leghamarabb 2019 tavaszán, egész pontosan áprilisban kezdődhet majd meg. A rendezői székben, a széria veterán direktora, Justin Lin foglalhat helyet, aki a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik epizódokat is vezényelte. Rajta kívül természetesen visszatérnek a sorozat olyan oszlopos tagjai is, mint Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez és Jason Statham is. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a kilencedik epizód 2020 április 10-én kerülhet bemutatásra.

Zombieland 2.

A Halálos iramban 9. része mellett arra is fény derült, hogy a rég óta várt Zombieland folytatásának forgatása mikor veheti kezdetét. A stúdió a bemutató dátumát már év elején kitűzte, 2019. október 11-re, a z első rész 10. évfordulójához igazítva. Ma pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy a forgatás várhatóan 2019 január 28-án veszi majd kezdetét Atlantában és Tennesseeben. A stáb az eddigi információk szerint változatlan – egy-két új arcot leszámítva – összetételű lesz. Így rendezőként visszatér majd Ruben Fleischer, ahogy az első rész főbb szereplői, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB