fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ekkor jöhetnek a Marvel elkövetkezendő filmjeinek előzetesei

Ekkor jöhetnek a Marvel elkövetkezendő filmjeinek előzetesei

Most, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború az Egyesült Államokban már megjelent házimozis forgalmazásban és miután a Hangya és a Darázs mozis pályafutása is véget ért, minden szem a stúdió jövőbeli filmjeire szegeződik. A következő bemutatójuk, a 2019 márciusában érkező Captain Marvel lesz. Tavaly ilyenkor a Fekete Párduc februári premierje előtt már rég túl voltunk annak első előzetesén, ezért joggal merül fel a kérdés, hogy mikor láthatjuk a Captain Marvel, valamint a Bosszúállók 4. részének és a Pókember: Hazatérés folytatásának első kedvcsinálóját. Így, hát utána jártunk!

Captain Marvel – szeptember második fele

Nos, ahogy fentebb is írtuk, az idén februárban bemutatott Fekete Párduc első előzetesét már 8 hónappal a bemutató előtt láthattuk. A 6 hónap múlva érkező Captain Marvel-ből azonban még egy hivatalos fotót sem kaptunk. Igaz, a stúdió többször elmondta, hogy nem akarják elvenni a rivaldafényt sem a Végtelen háború, sem pedig a Hangya és a Darázs elől. Viszont most, hogy mindkét film lecsengett és miután Kevin Feige júliusban azt mondta, hogy már csak néhány hónapot kell várnunk a Captain Marvel első ízelítőjére, joggal gondolhatjuk, hogy az legnagyobb valószínűséggel szeptember második felében debütálhat. 

Bosszúállók 4 – November vége

A negyedik, egyelőre cím nélküli Bosszúállók mozi május első hétvégéjén (van ahol már április végén) kerül majd bemutatásra. Ebben az időpontban nyitott az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Galaxis Őrzői Vol. 2. és a Bosszúállók: Végtelen háború is. Az utóbbi három filmben pedig az is közös, hogy mindegyik első trailere az év végén, egészen pontosan novemberben került a nagy nyilvánosság elé. Ráadásul addigra az utómunkálatok is olyan állapotban lesznek, hogy meglepődnénk, ha nem kapnánk legalább egy rövid ízelítőt a filmből.


Spider-Man: Far From Home – December vagy 2019 májusa

A nagysikerű Pókember: Hazatérés, 2017 júliusában jelent meg. A hozzá kiadott első előzetes pedig 2016 decemberében látta meg a napvilágot. A Far From Home alcímet viselő folytatás elődjéhez hasonlóan szintén júliusban debütál majd a világ filmszínházaiban. Ebből adódóan az a legvalószínűbb, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember második szóló kalandjának (az MCU színein belül) első izelítője is decemberben válik elérhetővé. Ez pedig a Marvel és a Sony számára is kedvező lehetne, ugyanis ebben a hónapban lesz a Pókember: Irány a Pókverzum premierje, ami remek alkalmat adna arra, hogy megkezdődjön a Far From Home marketing hadjárata. De ne feletkezzünk meg arról, a Kevin Feige által tett kijelentésről sem, hogy Hazatérés folytatását csak a Bosszúállók 4 bemutatóját követő két hónapban szeretnék elkezdeni futtatni, mivel az spoileres lenne a Thanos elleni csata végkimeneteléte.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB