fbpx
5.5 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ekkor érkezhet az új Hellboy film első előzetese

Ekkor érkezhet az új Hellboy film első előzetese

Bevallom már el is felejtettem, hogy jövő januárban érkezik a David Harbour (Stranger Things) főszereplésével készült Hellboy adaptáció. Annak ellenére, hogy a bemutatóig már csak alig 4 hónap van hátra nem láthattunk többet belőle, mint egy teaser poszter és egy hivatalos fénykép a címszereplőről. Sok rajongó egyelőre elég szkeptikus az alkotással kapcsolatban, főleg miután 2008 óta várták, hogy trilógiává bővüljön a Guillermo del Toro által vezényelt Hellboy franchise. Erre így viszont már semmi esély, ezért pedig néhányuk neheztel. Véleményünk szerint azonban annak ellenére, hogy mozgóképet még nem láthattunk a filmből, a 2019-es feldolgozás érdemes a figyelmünkre. Harbour meggyőző Hellboy-nak tűnik és az is bizakodásra adhat okot, hogy az eddigi két adaptációval ellentétben R besorolásúra tervezik a készítők.

Akik pedig hozzánk hasonlóan nem bojkottálják a Neil Marshall által rendezett feldolgozást, azoknak jó hír lehet, hogy a rendező és vele együtt az egész stáb tiszteletét teszi majd a jövő hónap elején megrendezésre kerülő New York Comic-Conon. A Hellboy panelja október 6.-án lesz látható, ahol valószínűleg sok érdekes információ mellett megkapjuk az első ízelítőt is. Aminek addigra bőven itt is lesz az ideje, hiszen onnantól számítva már csak 3 hónap lesz a bemutatóig, tehát csúcsra kell járatni a reklámkampányt.

Bemutató: 2019. január 11.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB