fbpx
3 C
Budapest
vasárnap, február 28, 2021
Kezdőlap Film Hírek Egyre valószínűbb, hogy Robert De Niro benne lehet a Joker című filmben

Egyre valószínűbb, hogy Robert De Niro benne lehet a Joker című filmben

A hírek csak úgy száguldoznak a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker mozival kapcolatban. A múlt héten megerősítést nyert ugyanis, hogy valóban a kétszeres Oscar jelölt színész alakíthatja majd a Bűn Bohóc Hercegét a róla szóló eredetfilmben. Ezen felül azt is megtudhattuk, hogy az alakotás címe nemes egyszerűséggel csak Joker lesz, valamint olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a Joker női főszerepére, a Deadpool 2 sztárja, Zazie Beetz a legesélyesebb. A korábbi casting pedig arról szóltak, az egyik mellékszerepre a legendás, kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro is esélyes. Ez már csak azért sem volt meglepő mivel a film producere nem más, mint De Niro jó barátja Martin Scorsese.

Ma azonban a Worlds of DC felett bábáskodó Warner hivatalosan is megerősítette, hogy De Niro-val valóban komoly tárgyalásokba kezdtek a film egyik mellék, de ugyanakkor fontos szerepéről. A színésznek szánt karakterről annyit tudni, hogy egy talk show házigazdája, aki habár nem teljesen negatív szereplő, de mégis komoly ráhatással lesz Arthur Fleck életére, aki emiatt válik majd Jokerré. Egy korábbi leírás szerint a karakter neve Murray Franklin lehet, aki egy 65-75 év közötti mellékszereplőt takar, ami tökéletesen illenne De Niro-ra, de, hogy valóban erre a szerepre szeretnék-e szerződtetni a színészt, azt a stúdió nem erősítette meg.

De Niro castingja mellett pedig egy olyan hír is napvilágot látott még, miszerint Joker anyját Frances Conroy személyesítheti meg. Conroy egyébként már szerepelt egy DC feldolgozásban, akkor Halle Berry oldalán tűnt fel a Macskanő című, jobb sorsra érdemes filmben. Erre a szerepre szerette volna eredetileg Francis McDorman-t megszerezni a stúdió, de a színésznő nem kért belőle.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB