fbpx
11.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Egyre több esély van rá, hogy Idris Elba legyen a következő James...

Egyre több esély van rá, hogy Idris Elba legyen a következő James Bond

Azt már rég óta tudjuk, hogy Daniel Craig belfáradt James Bond karakterének eljátszásába. A legutóbbi, Spectre alcímet viselő felvonás után pedig nyíltan kijelentette, hogy nincs az a pénz amiért újra a brit titkos ügynök bőrébe bújna. De egy igen vaskos, 25 millió dolláros csekkel mégis csak sikerült meggyőzni őt, hogy még egyszer utoljára térjen vissza 007-es ügynökként. Emellett pedig a bevételekből is részesedést kap, amivel az utóbbi két film számait figyelembe véve, összességében nem kevesebb, mint 100 millió dollár ütheti a markát. A széria azonban valószínűleg ezután sem fog véget érni, úgyhogy már most elkezdték keresni Craig méltó utódját.


A legfrissebb hírek szerint erre a megtisztelő címre jelen állás szerint nem más, mint Idris Elba a legesélyesebb jelölt. Elba évek óta szóbeszéd tárgyát képzi a Bond franchise-zal kapcsolatban, de mai interjújában, Barbara Broccoli [a jelenlegi Bond-filmek producere] azt mondta, hogy elérkezett annak az ideje, hogy egy színes bőrű színész vegye át a stafétát. Majd azt is hozzátette, hogy rövid időn belül szeretnék is kiválasztani Craig utódját és arra az egyik legesélyesebb jelölt még mindig Elba, mind színészi kvalitásai, mind pedig a fizikuma miatt. Érdekesség képen megemlítendő, hogy a Bond franchise 50 évre visszanyúló történelme alatt 7 színész keltette életre a karaktert, de ők mind egytől egyig fehér bőrűek voltak, így Idris Elba szerződtetése nagy újítás lenne a készítők részéről, de sok rajongó már most biztosan ellenzi az ötletet.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB