fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Egy újabb adag érdekesség látott napvilágot a Birds of Prey filmmel kapcsolatban

Egy újabb adag érdekesség látott napvilágot a Birds of Prey filmmel kapcsolatban

Meg van, hogy kik alakítják Fekete Kanári és Vadásznő karaktereit

Körülbelül egy hete mi is megírtuk, hogy a Birds of Prey főbb szerepeire mely színésznők a legesélyesebbek. Ma pedig a Deadline értesüléseinek köszönhetően megtudhattuk, hogy két karakter eljátszására már meg is találták a megfelelő művésznőket. A Birds of Prey film csapata Harley Quinn-ből, Fekete Kanáriból, Vadásznőből és egy Renee Montoya nevű Gotham-i zsaruból fog állni. Harley Quinn szerepét a Suicide Squad-ben tett sikeres bemutatkozása után ismételten Margot Robbie fogja életre kelteni. Fekete Kanári szerepét végül az Underground című sorozatból ismert, Jurnee Smollett-Bell kapta. Esetében meglehetősen érdekes párosítás született ugyanis a karakter a képregényekben egy fehérbőrű, szőke hajú nő, ezzel szemben a választott színésznő sötétebb bőrű és barna hajú. A Vadásznő nevű szereplőt pedig Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim a világ ellen) keltheti életre. Renee Montoya megszemélyesítőjét még nem találta meg a stúdió, de valószínűleg két színésznő, Justina Machado (One Day at a Time) és Roberta Colindrez (Birdman) közül fog kikerülni a győztes.

Gotham-ben játszódik majd, de Batman nem teszi tiszteletét benne

Ezt maga a rendezőnő, Cathy Yan árulta el a Deadline magazinnak, miután bejelentette, hogy Jurnee Smollett-Bell és Mary Elizabeth Winstead is csatlakoz Margot Robbie-hoz:

Az előbb említett színésznők valóban csatlakoztak Margot Robbie-hoz, aki a Suicide Squad után újra Harley Quinn bőrébe bújik majd. A történet pedig Gotham-ban fog játszódni, ami akkor épp nem nem áll Batman védelme alatt.

Ez megmagyarázhatja azt, hogy miért a csapat veszi védelme alá a várost és nem pedig a köpenyes igazságosztó. Azonban kérdéseket is felvet: Hol van Batman? Miért nem ő a város védelmezője?

Ewan McGregor, vagy Sharlto Copley lehet a film főgonosza

Renee Montoya karaktere mellett egyelőre a film főgonoszát (Fekete Maszk) alakító színész kiléte is kérdéses egyelőre. A Variety riportere azonban érdekes pletykákat osztott meg a nagyvilággal ezzel kapcsolatban. Először is elárulta, hogy a stúdió nagyon szerette volna megnyerni, a friss Oscar-díjas, Sam Rockwell-t a szerepre, de a színész passzolta a lehetőséget. Ezután pedig arra is kitért, hogy jelen pillanatban két név van még a Warner tarsolyában. Az egyik a Star Wars-filmek Obi-Wan Kenobi-ját alakító Ewan McGregor, a másik pedig a District 9-nal ismertséget szerző Sharlto Copley. Hogy melyikőjük az esélyesebb arról nem szóltak a hírek, de véleményünk szerint, mind a ketten jó választások lennének. McGregor azért, mert remek színész, de igazán negatív karakterként eddig még nem láthattuk, Copley pedig azért, mert McGregorral ellentétben már bizonyította, hogy a negatív karakterek (is) nagyon jól állnak neki.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB