fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Egy tucat izgalmas kép érkezett a Joker forgatásáról

Egy tucat izgalmas kép érkezett a Joker forgatásáról

Már most, egy évvel a bemutató előtt el vagyunk kényeztetve a Joker című képregény adaptációval kapcsolatban. Hiszen, a forgatás ugyancsak nemrég kezdődött, mégis egy halom képet láthattunk már a címszereplőről, akiről azt hittük előzetesen, hogy a stúdió a lehető legtovább rajtegetni fogja annak kinézetét. Nos, egyelőre úgy tűnik a Warner nem ezt a taktikát követi majd és a pár nappal ezelőtti leleplező videó után újabb képeken vizsgálhatjuk be Joaquin Phoenix, Jokerét. Ezúttal azonban nem csak a sminkjét, de a kosztümjét is jobban megcsodálhatjuk. Akik pedig már előre lehúznák a címszereplő kinézetét, azoknak szólunk, közel sem biztos, hogy ez lesz a végleges formája a karakternek.

View post on imgur.com

A kultikus, képregény gonosztevő mellett pedig további képek is netvilágot láttak. Az egyiken, a Zazie Beetz (Deadpool 2) által alakított, gyermekét egyedül nevelő Sophie-t láthatjuk, míg a másikon Thomas Wayne-t (Brett Cullen), aki épp Gotham City elnökségéért indul, amit a Joker (Joaquin Phoenix) valószínűleg nem fog annyiban hagyni.

View post on imgur.com


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB