fbpx
-2.9 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Egy rajongói elmélet szerint nem Thanos volt az első, aki használta mind...

Egy rajongói elmélet szerint nem Thanos volt az első, aki használta mind a hat Végtelen kő együttes erejét

A Bosszúállók: Végtelen háború végén megtudhattuk, hogy micsoda erővel bír a hat Végtelen kő együttes ereje, amikor Thanos egy csettintéssel végzett az univerzum felével. A Marvel-moziuniverzumán belül ez volt az első alkalom, hogy láthattuk az eddigi filmek során megismert és begyűjtött köveket együtt. Egy régebbi elmélet szerint azonban Odin megpróbálta már egyszer összegyűjteni a köveket, sőt sikerült is neki, de használni nem használta őket. Az új teória szerint, viszont Odin nem csak, hogy összegyűjtötte a hat követ, de fel is használta őket.

A hat kő közül a lélek kő volt a legrejtélyesebb, amely csak azután fedte fel magát, miután Tahons feláldozta kedvenc lányát, Gamorát érte. Nos, pontosan ebből következtette ki egy rajongó, hogy a halott Gamora mellett látható vérnyom nem másé, mint Heláé, aki Odin elsőszülött gyermeke volt, és akit az Asgard-i Istenség, Thanos-hoz hasonlóan azért áldozott fel, hogy elhozza a békét a Kilenc Világ mindegyikében. Ezután pedig a hat követ a lehető legtávolabbi helyeken rejtette el egymástól, hogy azok ne kerülhessenek rossz kezekben. De már tudjuk, hogy ez nem sikerült neki maradéktalanul, hiszen az őrült titán végül megkaparintotta mind a hatot. Egy másik fan teória szerint Thanos azért várt eddig a kövek begyűjtésével, mert Odin, az Ősi Egy és Ego közösen megtudták volna állítani őt, de miután mindhárman meghaltak már nem volt, ami visszatarthatta volna őt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB