fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Egy Kick-Ass reboot és egy Hit-Girl spinoff is érkezhet a jövőben

Egy Kick-Ass reboot és egy Hit-Girl spinoff is érkezhet a jövőben

Ez a hír pedig nem mástól, mint a 2010-es első film rendezőjétől, Matthew Vaughn-tól (X-Men: Az elsők, Kingsman 1-2.) érkezett. A Kick-Ass-t, habár szerették a kritikusok és a nézők is, mégis csak 90 millió dollárt fialt világszinten. A stúdiónak azonban ez is elég volt, ahhoz, hogy berendeljék a folytatást, melynek rendezését már nem vállalta Vaughn. Ez pedig az eredményen is meglátszott. A Kick-Ass 2 többnyire negatív kritikákat kapott és csak 60 millió dollárt tudott összeszedni mozis pályafutása alatt. A két film nem túl fényes szereplésének oka az lehetett, hogy 8 évvel ezelőtt a szuperhős zsáner még nem volt kellőképpen bejáratva ahhoz, hogy a nézők vevők legyenek egy, a műfajt kiforgató és véres akció jelenetekkel tarkított alkotásra. Ellenben most a Deadpool sikerének köszönhetően ez megváltozott az elmúlt évek során.

Ebben látja jelen pillanatban a lehetőséget Matthew Vaughn és a Kick-Ass, valamint a Kingsman képregényeket készítő Mark Millar is, akik egy reboot-on és egy spinoff filmen is ötletelnek. A reboot az új képregények Kick-Ass-jére Patience Lee-re koncentrálna, aki egy afroamerikai, fiatal anyuka és aki azért húzott maszkot, hogy megvédje kislányát a világban uralkodó rossztól. Lee szerepére egyébként már be is jelentkezett a Thor: Ragnarök sztárja Tessa Thompson, aki Millar szerint remek választás lenne. A Hit-Girl spinoff története kapcsán azonban már nem ennyire tiszta a kép. A spinoff Vaughn egyik elképzelés szerint azt mutatná be, ahogyan a kis Mindy, a Nicolas Cage által alakított Big Daddy mellett nevelkedett. Egy másik terv szerint viszont a Kick-Ass 2 óta felnőtt Hit Girl kalandjaiba nyerhetnénk bepillantást, aki továbbra is keményen harcol a bűnözőkkel. Ha utóbbi verzió mellett döntenének, úgy Chlöe Grace Morezt is visszatérhetne a franchise-hoz.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB